fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhornan
Besökare: 87650 | Inloggade: 174 | Antal medlemmar: 184711
    START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
    Medlem
    Kom ihåg mig
    Preview Houston Texans - Indianapolis Colts
    Andrew Luck har gjort en stark säsong för sitt Indianapolis.

    Preview: Houston Texans - Indianapolis Colts

    Äntligen är det dags för slutspel och först ut är matchen mellan två bittra rivaler i AFC, nämligen Houston Texans och Indianapolis Colts.

    Houston Texans (3) - Indianapolis Colts (6)  kl 22:35
    En het och totalt öppen drabbning mellan två divisionsrivaler som under grundserien ställdes mot varandra två gånger. Dessa möten var mycket jämna där Houston vann den första matchen på övertid med 34-31 och när lagen senast möttes för en dryg månad sedan så var det Indianapolis som gick segrande ur striden med vinstsiffrorna 24-21.

    En statistisk skillnad lagen emellan är hur väl man skyddar sin quarterback. Colts offensive line var mycket bra under grundseriens gång och lät bara motståndarna ta sig förbi och tackla ner Andrew Luck 18 gånger medan Texans O-line å andra sidan var betydligt sämre med tanke på att DeShaun Watson blev sackad vid hela 62 tillfällen. Detta är en svaghet som man måste förbättra nu när allvaret börjar.

    Nyckeln till seger för hemmalaget är att ha kontroll på Andrew Luck som inte får ges tid i f4ckan för då är han livsfarlig. Dock har Lucks främsta vapen T.Y Hilton problem med sin fotled och kan Texans bara plocka bort honom har man en god chans. Nyckeln för Colts är att lagets O-line fortsätter hålla tätt och att man sätter intensiv press på Watson vars svaghet är att han håller fast vid bollen lite väl ofta. 


    0 KOMMENTARER      884 VISNINGAR
    BJÖRN BELLVIKEN
    2019-01-05 15:00:00


    ANNONS:

    Fler artiklar om NFL

    Patriots vann Super Bowl LIII
    NFL New England Patriots blev under natten mot måndag mästare i NFL efter att ha besegrat Los Angeles Rams i den mest poängfattiga finalen någonsin.
    2019-02-04 09:00:00

    Super Bowl LIII-preview
    NFL Inatt är det dags för Super Bowl LIII där New England Patriots och Los Angeles Rams ställs öga mot öga i vad som förväntas bli en sprakande tillställning. Matchstart 00.30 och matchen visas på TV3.
    2019-02-03 15:00:00

    Preview: AFC Championship
    NFL New England Patriots drabbar samman med Kansas City Chiefs där vinnaren går vidare till årets Super Bowl. Matchstart 00.40.
    2019-01-20 20:00:00

    Preview: NFC Championship
    NFL En åtråvärd plats i årets Super Bowl ligger i potten när New Orleans Saints ställs mot Los Angeles Rams under söndagen. Matchstart 21:05.
    2019-01-20 06:00:00

    Slutspelståget tuffar vidare
    NFL Divisionsrundan i NFL-slutspelet är genomförd och Kansas City Chiefs, New England Patriots och Los Angeles Rams gick alla vidare utan att förta sig. New Orleans Saints däremot fick kämpa hårt för att slå ut de regerande mästarna.
    2019-01-17 21:00:00

    Preview: New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
    NFL New Orleans Saints ställs sent ikväll mot de regerande mästarna Philadelphia Eagles. Matchstart 22.40.
    2019-01-13 21:28:00

    Preview: New England Patriots - Los Angeles Chargers
    NFL New England Patriots välkomnar Los Angeles Chargers till Gillette Stadium i Foxborough. Matchstart 19.05.
    2019-01-13 16:05:00

    Preview: Los Angeles Rams - Dallas Cowboys
    NFL Los Angeles Rams tar emot Dallas Cowboys under natten mot söndag. Matchstart 02.15.
    2019-01-12 22:15:00

    Preview: Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
    NFL Kansa City Chiefs och Indianapolis Colts ställs öga mot öga under lördagskvällen där en plats i AFC Championship står på spel. Matchstart 22.35.
    2019-01-12 19:05:00

    Första slutspelsrundan avklarad
    NFL Årets wild-card weekend är över och tre av fyra matcher blev riktigt täta föreställningar. Indianapolis Colts vann sitt möte mot Houston Texans ganska enkelt men Dallas Cowboys, Los Angeles Chargers och regerande mästarna Philadelphia Eagles fick alla kämpa för att ta sig vidare.
    2019-01-10 14:54:00

    ANNONS:
    ANNONS:

    Senaste nytt om US Sports - NBA och NFL

    ANNONS:
    ANNONS:
    Svenska Fans
    START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
    Tio saker du borde veta om Mihajlovic
    SHL-podden: Grande-finale-extra
    ”Inte för att vi bryr oss speciellt mycket vad Abdennour sysslar med i Marseille”
    ”Sånt händer bara en gång”
    Champions League:   ”Sånt händer bara en gång”
    Dzjuba nickade Zenit mot ligaguld
    fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
    Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies