Guldskölden 2023 – nominerad till årets skribent: Anton Högsander

Guldskölden 2023 – nominerad till årets skribent: Anton Högsander

Nu står kandidaterna till årets Guldskölden klara. Anton Högsander är en av de nominerade till ”Årets SvenskaFans-skribent” på herrsidan. – För min del betyder det mycket att få den här uppskattningen, säger han.

Klicka här för att komma till röstningen!

Anton Högsander skrev sin första text på SvenskaFans när han var 17 år. I dag är han 33 år och berättar att plattformen betytt mycket under lång tid.

– Utan den hade jag nog aldrig börjat jobba som sportjournalist — något jag gjorde under flera år på olika redaktioner. Dessutom var det SvenskaFans som på allvar fick mig att fastna för skrivandet. En livslång kärlek som jag alltid kommer att bära med mig, säger Anton Högsander som är skribent för Djurgården Hockey-redaktionen.

Den 4 mars koras årets vinnare av det prestigefyllda priset Guldskölden. Han är nominerad till ”Årets SvenskaFans-skribent” på herrsidan, något som han tycker är väldigt roligt.

– För min del betyder det mycket att få den här uppskattningen. SvenskaFans är en otrolig plattform, med initierade skribenter och engagerade/kunniga läsare. Att lyftas fram i det här sammanhanget för min rapportering kring Djurgården Hockey betyder mycket för mig. Jag har kört på som redaktör för Djurgården Hockey-redaktionen i snart sex år nu och det har varit roliga, händelserika och lärorika år. 

På plats på Skandia Biografen i Stockholm presenteras pristagarna av årets elva kategorier. En kväll fylld av mingel, scensamtal, debatt och uppskattade utmärkelser inom sportjournalistiken. 

”Årets SvenskaFans-skribent” - NOMINERADE
Jakob Woll, Djurgården, Forum 1891
Victor Tjärnsved, Djurgården, Forum 1891
Mattias Eckerman, Hammarby 
Anton Högsander, Djurgården Hockey 
Elias Mörk, Djurgården, Forum 1891

Sedan 2007 har besökarna på SvenskaFans röstat fram Sveriges främsta i Guldskölden. Det är ni besökare som nominerar och röstar fram era favoriter i de olika kategorierna.

Klicka här för att komma till röstningen!
 

SvenskaFans.com2024-02-14 09:11:00

Fler artiklar om Guldskölden