Silly Season-bloggen: Liverpool ger inte upp Sigurdsson – Gareth Bale stannar i Tottenham

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:05

Gareth Bale utesluter flytt

Walesaren Gareth Bale har idag gått ut och meddelat att han vill stanna i Tottenham och dessutom skrivit under ett nytt avtal på fyra säsonger. – Klubben utvecklas och jag vill vara en del av det. Så det känns fantastiskt att ha skrivit under ett nytt avtal, säger Gareth Bale.
[Mirror]

På SvenskaFans:

Alvaro Dominguez till Mönchengladbach
Det är det officiellt att Alvaro Dominguez är klar för Borussia Mönchengladbach. 23-åringen går till Mönchengladbach för en summa på €8M som kan stiga med ytterliggare €2M beroende på prestationer och framträdanden. Dominguez har spelat 11 år i Atletico sedan han anlände från ärkerivalen Real Madrid.
[Dominguez till Mönchengladbach]

Liverpool ger inte upp Sigurdsson
Sigurdsson såg ut att vara i stort sett klar för Liverpool när Tottenham plötsligt igår gick in och erbjöd en tredjedel så mycket i löner. Men The Times hävdar att Liverpool inte gett upp hoppet än. Liverpool sägs dock kunna utnyttja att Tottenham inte ens har någon manager på plats medan Liverpool har Brendan Rodgers som Sigurdsson känner stor lojalitet till.
[Liverpool ger inte upp Sigurdsson]

Övrig media:

Corluka till Ryssland

Lokomotiv Moskva har idag presenterat värvningen av Vedran Corluka. Kroaten har skrivit ett kontrakt på tre år med klubben. Corluka har spelat fyra säsonger i Tottenham men 26-åringen lämnar nu alltså för Ryssland. – Vedran är en av ledarna i Kroatiens landslag, det är mångsidig back av högsta klass, säger Lokomotiv transferchef till deras hemsida.
[SkySports]

Vargas till Liverpool?
Här är ett rykte alla Liverpool-supportrar har hört varje sommar i 5-6 år. Juan Vargas ska vara aktuell för Liverpool enligt hans agent Jorge Cyterszpiler. – Liverpool är ett alternativ. Men sedan lockar ju Malagas Champions League-spel också, säger agenten Jorge Cyterszpiler som även nämner att Inter ska ha hört av sig om spelare tidigare.
[SkySports]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:00

Lazio jagar John Guidetti?

Manchester Citys svenska talang John Guidetti ligger långt bak i rangordningen hos Premier League-mästarna. Guidettis agent har nu gått ut och sagt att Lazio är en möjlig destination för svensken. – Jag har pratat med Lazio om Guidetti, för att väldigt många italienska och andra europeiska klubbar gillar honom. Han är den bästa U21-anfallaren i Europa, säger agenten Roberto De Fanti som även tilläger att Guidetti drömmer om en flytt till Italien.
[SkySports]

På SvenskaFans:

El Hamdaoui vill till Deportivo?
Enligt Depor Sport har den målfarliga Mounir El Hamdaoui erbjudit sina stjänster till Deportivo. Det ryktas pågå en konflikt mellan honom och Frank De Boer som är tränare i Ajax. Även om El Hamdaoui vill till Deportivo så skulle ett dussintal andra lag vara redo att betala för anfallaren också.
[Deportivos Silly Season]

Rasmus Elm till Hamburg?
Enligt lokala medier i Hamburg så ska Rasmus Elm finnas väldigt högt upp på Hamburgs önskelista till sommaren. Elm sägs värderas till strax under €10M. Agenten Patrick Mörk bekräftar att Hamburg varit intresserade sedan länge. Men han säger också att Elm vill ta semester före han tar sitt beslut.
[Hamburgs Silly Season]

Aston Villa jagar El Ahmadi?
Den 27-årige marockanen El Ahmadi spelar just nu i Feyenoord men den nya tränaren Paul Lambert går offciellt ut och säger hur gärna han värvar spelaren som ryktas kosta £2.5M.
– Karim är en spelare som vi känner kan förstärka vår trupp. Han har erfarenheter från en storklubb och även internationellt. Han är en bra passningsspelare och han kan bli en viktig spelare för oss på det centrala mittfältet. Vi får se hur saker och ting utvecklas. Vi är mycket hopfulla, säger Paul Lambert.
[Villa efter El Ahmadi]

Övrig media:

Pato sugen på Premier League

Milans anfallare Alexandre Pato har kontrakt med Milan till 2014. Något han säger sig vilja fullfölja. Men nu har han gått ut och uttryckt sig vilja över att spela i England. – Jag älskar engelsk fotboll. Jag har vänner i Manchester United, Chelsea och Liverpool. För stunden har jag verkligen fått smaka för England. Men jag ska fullfölja mitt kontrakt i Milan. Men efter det? Vem vet, säger Alexandre Pato.
[SkySports]

Robin Fredriksson2012-06-27 17:05:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen