Silly Season-bloggen: Carroll vill inte lämna Liverpool – Mancini tänker inte sälja Dzeko eller Tevez

Andy Carroll vill inte lämna
Enligt SkySports så är Andy Carroll inte ett dugg sugen på att lämna Liverpool. Även fast det verkar vara klubbens önskan. Han skulle enligt samma källa motvilligt kunna acceptera en utlåning om den passade honom och hans utveckling väl. Men enligt Sky ska Liverpool helst vilja göra sig av med spelaren permanent. Inte via lån.
[SkySports]

På SvenskaFans:

Fenerbahce ger inte upp om Lass

Lassana Diarra är ett av de tillgängliga namnen på marknaden i sommar. Fenerbahce jagar honom med allt de har. Nu ska man enligt uppgifter göra en ny satsning för att värva spelare och även Ricardo Carvalho. Men nu är även Galatasaray involverade i jakten på Lassana Diarra.
[Fenerbahces Silly Season]

Evaldo klar för Deportivo

Efter en lång tid av spekulationer är det nu klart att Evaldo ansluter till Deportivo på lån. Sporting hade honom som ordinarie under hans första säsong men ifjol blev det bara 14 ligamatcher. Vänsterbacken som är 30 år gammal anslutar då alltså till Deportivo på lån.
[Officiellt: Evaldo klar]

Övrig media:

Mancini tänker inte sälja Tevez eller Dzeko

Under Zlatans pågående flytt till PSG så ryktas det nu om vem som ska vara ersättaren. – Både Dzeko och Tevez kommer att stanna i City. Vi har ett fantastiskt lag och kommer försöka behålla alla spelarna. Det blir inte lätt men de kommer att stanna här, säger Mancini till Sky Italia.
[Goal.com] 

Robin Fredriksson2012-07-15 19:10:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen