Silly Season-bloggen: Skrtel förlänger sitt kontrakt med Liverpool – Sunderland närmar sig Fletcher

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:30

Martin Skrtel förlänger med Liverpool

Flyttryktena från Liverpools mittbackar Martin Skrtel coh Daniel Agger har varit många. Skrtel har nu satt stopp för hälften genom att skriva ett nytt långtidskontrakt med Liverpool. Mirror hävdar att Agger blivit erbjuden ett kontrakt på £80.000 i veckan och parterna är överens snart.
[liverpoolfc.com]

På SvenskaFans:

Sammon lämnar Wigan

Wigan har sålt den 25-årige anfallaren Conor Sammon till Derby County. Sammon köptes till Wigan inför den förra säsongen från Kilmarnock men 25 matcher senare har det fortfarande inte blivit något mål i Premier League för den stora anfallaren. Nu har han skrivit på för fyra år med Derby County.
[Conor Sammon lämnar Wigan]

City-bud på Fiorentinas stjärnor

Manchester City planerar att spänna musklerna och lägga ett bud på €50M för både Stevan Jovetic och jättetalangen Matija Nastasic. Jovetic har varit Fiorentinas stjärna under många år och Nastasic är född 1993 men har redan gjort en hel säsong i Serie A.
[L’ucellino: Citys monsterbud]

Övrig media:

Sunderland närmar sig Fletcher

Den högt värderade anfallaren Steven Fletcher  ser ut att äntligen få flytt från Wolves. SkySports uppger nu att Wolverhampton är mycket nära att vara överens med Sunderland om ett pris för spelaren. Samma källa menar att det är Wolves som sänkt sina krav, inte Sunderland som höjt sitt bud.
[SkySports]

Cassano och Pazzini närmar sig ett byte

Milans boss Galliani har bekräftat att det finns sanning i pratet om att Cassano kommer att bytas bort mot Pazzini. – Vi diskuterar med inter. Det är meningslöst att förneka. Vi har gjort många affärer med Inter genom åren. Vi har två veckor på oss innan fönstret stänger. Något kommer vi komma fram till. Cassano bad om att få lämna, det mest troliga scenariot är ett byte, säger Galliani.
[SkySports]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 08:30

Inter och Milan byter anfallare?
Pazzini i Inter. Cassano i Milan. Från och med nu ser det ut att bli tvärtom. Igår kväll började det dyka upp seriösa rykten om att Milan och Inter jobbade på ett byte mellan Pazzini och Cassano, efter att den sistnämnde begärt att få lämna Milan. Pazzini värderades dock högre då han är friskare, har längre kontrakt och är yngre. Men nu på morgonen rapporterar flera journalister att man verkar vara överens om ett byte. Om det är ett renodlat byte utan pengar inblandat lär bli officiellt snart.
[Cassano vill lämna]

Övrig media:

Richardson på väg bort från Sunderland

Sunderlands manager Martin O’Neill har bekräftat att Kieran Richardson har bett om att få lämna klubben. 27-åringen ska ha intresse från West Ham och QPR. – Kieran kom till mig och bad om ett miljöombyte av familjeskäl. Ingen har kommit med ett bud. Men det betyder inte att det inte pågår förhandlingar, säger Martin O’Neill.
[SkySports]

Mancini bekräftar: Johnson på väg bort

Manchester Citys manager Roberto Mancini bekräftade efter matchen mot Southampton att Adam Johnson inte var med i truppen för att göra det lättare för honom att hitta en ny klubb. – Adam är en ung och duktig spelare som vill spela. Om vi kan hitta en lösning närmaste tio dagar där han kan få spela någon annanstans så kanske det är bättre. Jag vet inte om det blir lån, vi har två eller tre potentiella scenarion. Vi pratar med honom om dessa. Om han blir kvar har jag inget problem med det dock, säger Mancini.
[SkySports]

United jagar doldis

Manchester United uppges inte vara helt nöjda med täckningen bakom Patrice Evra. Enligt The Mirror jobbar man på att signa den holländska vänsterbacken Alexander Buttner för strax under £4M. Mirror hävdar att det redan är klart att han ska göra en läkarundersökning. Buttner bekräftar själv i holländsk TV att en övergång är mycket nära.
[Mirror]

 

Robin Fredriksson2012-08-20 17:30:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen