Silly Season-bloggen: Juventus jagar Cavani – Del Piero till Montreal Impact?

Eftermiddagens uppdatering 17:30

Juventus fortsätter jaga Cavani

En av Europas mest eftertraktade anfallare, Edinson Cavani, har rört upp lite känslor i Neapel efter att ha bett om en löneförhöjning efter att han signade ett 5-årskontrakt för ett år sedan. Enligt tuttosport har nu Juventus vaknat till och intensifierat jakten på Cavani. Andra anfallare som Juventus har på sin radar är Luis Suarez, Robin Van Persie och Edin Dzeko.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Berbatov lämnar Manchester United?
Enligt The Guardian så kommer Berbatov att lämna United i sommar. Men problemet är att det är skralt intresse för Berbatov som har länkats ihop med en flytt till Leverkusen som dock verkar ha nobbat en återkomst för bulgaren. Manchester United vill dessutom ha lite betalt för spelaren som för fyra år sedan kostade klubben £30M.
[Berbatov lämnar - Men inte för Leverkusen]

Övrig media:

Del Piero till Kanada?
Att Alessandro Del Piero skulle vara sugen på att spela i MLS var ingen högoddsare. Men det verkar inte bli sexiga Manhattan eller Los Angeles. Det ska enligt Gazettan röra sig om Kanada och fransktalande Montreal. 37-åringen kan bli den andra italienaren som Montreal Impact signar den här sommaren.
[Goal.com]

Grant Holt vill lämna Norwich
Den stora buffeln på topp Grant Holt vill lämna Norwich. Han har lämnat in en transferrequest och twittrat om att han vill lämna klubben som han varit med och spelat i sedan tiden i League 1. Men Norwich och David McNally insisterar på att Holt inte är till salu. Det mesta tyder väl dock på att Holt får som han vill. Norwich vill förmodligen inte tvinga kvar en spelare som vill vara någon annanstans.
[Itv.com]

Valencia räknar inte med Jordi Alba
Den spanska landslagsförsvararen Jordi Alba är ett hett byte på marknaden i sommar. Valencia är också en klubb som måste sälja för att hålla igång verksamheten. Klubbarna som slåss om vänsterbacken ska vara Barcelona och Manchester United enligt tidningen Sport. Transfersumman sägs ligga kring 15 miljoner euro.
[Goal.com]

Morgonen uppdatering 10:00

Porto accepterar monsterbud på Hulk från Chelsea?
Brasilianaren Hulk har länge varit ett eftertraktat namn på marknaden men den höga prislappen har avskräckt många. Men inte Chelsea. Enligt Mirror så har man fått ett bud på hela £38M accepterat. Abramovich tar nu upp jakten med Manchester-klubbarna på allvar och försöker göra Chelsea till den mesta attraktiva klubben för en sån som Pep Guardiola.
[Mirror]

På SvenskaFans:

Kaka vänder hemåt?
Det är inte länga sedan Real Madrid valde att gå ut stenhårt och betala 700 miljoner för Kaka. Värvningen har sett till prislappen varit en flopp. PSG har redan gått ut och börjat flirta med Kaka och nu verkar det även som spelarens moderklubb Sao Paulo är intresserad av Kakas tjänster. Där finns det dock inte samma pengar att erbjuda. Men Real Madrid sägs vara intresserade av Sao Paulos Lucas Moura och klubbarna skulle kunna göra varandra en varsin tjänst här.
[Kaka vill hemåt?]

Zeman till Roma
Pescaras tränare Zdenek Zeman har varit påväg till Roma under en tid. Nu har Pescaras president gått ut och bekräftat att så är fallet. Ännu väntar vi på bekräftelse från Roma och Zeman själv.
["Zeman kommer gå till Roma"]

Övrig media:

Engelska klubbar slåss om Ramirez
Bolognas Gaston Ramirez sägs vara ett eftertraktad namn på sommarens marknad. Liverpool har scoutat spelaren länge men under Kenny Dalglish uttåg ur klubben är det oklart hur det ligger till med intresset. Manchester City och Tottenham ska också vara intresserade. Mancini gick i dagarna ut och berättade att han gillade Ramirez. Spelarens agent gick också ut och sa att det här förmodligen var hans sista säsong hos Bologna.
[Goal.com]

Officiellt: Rodgers ny manager för Liverpool FC
Vi alla visste om att det skulle ske men idag blev det officiellt. Brendan Rodgers är ny manager för Liverpool. Idag intervjuades han på LFCTV där han berättade att han förmodligen kommer värva 2-4 nya spelare till klubben.
[Liverpoolfc.tv]

Robin Fredriksson2012-06-01 17:30:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen