Silly Season-bloggen: Adelstam klar för Hammarby – Tobias Sana lämnar för Ajax?

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:20

Cassona återvänder till Sampdoria?

Sampdorias sejour i Serie B blev ettårig. Nu försöker man visa sig starka genom att spänna musklerna och försöka värva tillbaka Antonio Cassano från Milan. Sampdorias vice-president Edoardo Garrone har inte uteslutit att Cassano ska återvända. Men tror att den här sagan kan bli utdragen. – Jag kan bara säga en sak om Cassano-gate och det är att det blir en mardröm hela sommaren och kanske till och med efter det, säger Garrone som menar att transfersagan kan bli väldigt utdragen.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Ferguson bekräftar intresse för Lucas

Enligt Mirror så har Manchester United fått ett bud på £26M accepterat på supertalangen Lucas Moura. Men enligt Ferguson ligger det ingen sanning i det. – Det är inte sant. Vi har ingen färdig affär gällande den spelaren. Vi har visat vårt intresse men så länge inget är påskrivet kan vi inte kalla honom vår spelare, säger Ferguson.
[Ferguson bekräftar intresse för Lucas]

Tobias Sana till Ajax?

Göteborgs sevärda spelare Tobias Sana är en av få spelare som klarat sig med godkänt betyg under våren i allsvenskan. Nu hade Ajax två scouter på plats under Göteborgs match mot Gefle för att specialstudera Sana. De Telegraaf hävdar att affären är i stort sett redan klar då IFK är villiga att sälja.
[Silly Season Ajax]

Övrig media:

Adelstam klar för Hammarby

Hammrbys jakt på en målskytt ser ut att vara över. 30-årige Mattias Adelstam gjorde 19 mål under sin senaste säsong i superettan med Ängelholm. Sedan dess har han mestadels suttit på bänken i Trelleborg. Nu är han alltså klar för Hammarby enligt i stort sett alla svenska medier.
[FotbollDirekt]

Engelska klubbar rycker i Barcelona-talang

En av Barcelonas många unga talanger, Gerard Deulofeu har många klubbar intresserade av honom. Framför allt den engelska trion med Queens Park Rangers, West Ham och Liverpool. Barcelona sägs vara redo att släppa spelaren, men endast via lån. Rykten i Spanien säger att Deulofeu helst vill stanna i Spanien.
[SkySports]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:45

Gais vill ha Conny Karlsson
Alexander Axén avgick i dagarna från Gais. Helsingborgs guldmakarare Conny Karlsson är fortfarande utan jobb. – Jag har fått frågan om det finns något intresse och jag har sagt att jag är beredd att lyssna på allt och alla i nuläget, säger Conny Karlsson som vann guld med Helsingborg den gångna säsongen.
[FotbollDirekt]

På SvenskaFans:

Rodgers kommer kämpa för att behålla Skrtel

Enligt en del av de engelska tabloiderna kommer Martin Skrtel övervväga en flytt till en större klubb i sommar. Skrtel berättade att han hade erbjudanden men att om inte Liverpool ger tillåtelse kan inget ske. Rodgers säger sig vara villig att strida för att behålla sin slovakiska mittback. – Jag kommer att kämpa så hårt jag kan för att behålla de spelarna jag vill ha här och han är en av dem, säger Brendan Rodgers.
[Rodgers ger inte upp Skrtel utan strid]

Övrig media:

Goitom närmar sig AIK?

Anfallaren Henok Goitom som spelar i Segunda har flörtat med AIK en längre tid. Enligt Expressen är chanserna för en affär redan i sommar riktigt goda. Goitom är dock skadad och måste genomgå rehab hemma i Sverige. Goitoms väntas dock vara tillbaka från sin skada först i september eller oktober, då kanske AIK föredrar att vänta till vinterfönstret.
[FotbollDirekt]

Modric tvingar fram en flytt?

Att Luka Modric har velat lämna Tottenham en längre tid är svårt att undgå. Han missade Tottenhams flyg till Los Angeles där deras försäsong skulle inleddes och väntas nu straffas för det. Lagkamraten Van der vaart förstår dock vad Modric går igenom och att det är ett svårt beslut. – Det går inte att jämföra någon annan klubb med Real Madrid eftersom de är världens största klubb. Jag är en av Modric närmaste vänner i laget och jag har sympati för honom, säger VDV.
[SkySports]

Lampard till MLS?

Frank Lampard har under en längre tid ryktats till MLS. Spelaren i fråga krossade dock de ryktena ganska nyligen. Men hans kontrakt går ut med Chelsea en vacker dag och då vill han inte utesluta att han spelar i USA. – Jag vill inte utesluta någonting, säger Lampard när han får frågan om ryktena gällande New York Red Bulls och Los Angeles Galaxy.
[Goal.com]

Robin Fredriksson2012-07-23 17:20:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen