Silly Season-bloggen: Engelsk intresse för Josip Ilicic – Milan intresseras av Andy Carroll?

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:00

Milan intresseras av Andy Carroll

Andy Carroll imponerande för Liverpool i slutet på säsongen och tog med sig det fina spelet till EM för England. Något som har gjort att Milans ägare Silvio Berlusconi fått upp ögonen för Liverpool flopp-stämplade anfallare. – I framtiden skulle jag gärna se Andy Carroll. Jag måste erkänna att efter att ha sett hur välbygd han är och hans mål i EM så skulle jag gärna se honom i Milan, säger ägaren Silvio Berlusconi.
[DailyMail]

På SvenskaFans:

Naismith klar för Everton

Nu börjar flykten från Glasgow Rangers. Den 25-årige anfallaren Steven Naismith lämnar Glasgow Rangers gratis för att gå till Everton som då återförenar honom med anfallspartnern han hade i Rangers, Nikica Jelavic. Kontraktet med Everton sträcker sig över fyra år.
[Naimsith klar för Everton!]

Pasquato till Bologna

Forwarden Cristian Pasquato blir utlånad på nytt. Den här gången är han klar för Bologna efter att ha sålts till Udinese till 50% av Juventus som hade honom utlånad till Empoli, Triestina, Modena, Lecce och Torino under hans tid där. Pasquato får nog ta en roll som truppspelare i Bologna.
[Calciomercato Bologna]

Övrig media:

John Fleck går till Coventry

Nästa spelare att lämna Glasgow Rangers blir den talangfulla 20-åringen John Fleck. Han är klar för Coventry. Tidigare ryktades det att Glasgow hade vidtagit rättsliga åtgärder för att behålla Fleck men det har förnekats av båda klubbarna.
[SkySports]

Engelsk intresse för Josip Ilicic

Palermos Josip Ilicics agent har gått ut och berättat att ett Premier League-lag har lagt ett bud på han klient. Något som Palermo president Zamparini ska ha nobbat direkt. Agenten ville inte avslöja vilken klubb som hade budat men kunde säga att det var en stabil mittenklubb i Premier League.
[SkySports]

Offciellt: Sigurdsson klar för Tottenham

Det som vi alla visste blev nu officiellt. Gylfi Sigurdsson är klar för Spurs efter att ha funderat i ett par veckor mellan buden från Liverpool och Tottenham
[TottenhamHotspur.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 10:00

Sigurdsson väljer Spurs idag?

Enligt SkySports och flera andra källor kommer Gylfi Sigurdsson att idag bli klar för Tottenham och bli den första spelaren som ansluter under Villa-Boas. 22-åringen har under de senaste veckorna velat mellan Tottenham och Liverpool men nu tyder det mesta på att han har gjort sitt val.
[SkySports]

På SvenskaFans:

Grant Holt stannar i Norwich

Norwich skyttekung Grant Golt har dragit tillbaka sin transferbegäran. Han har fått ett kontrakt på tre år som klubben först vägrade ge honom. Men nu har Norwich gett med sig och gett honom ett kontrakt på tre år trots att han är 31 år.
[Norwich Silly Season]

Van der Vaart återvänder till Hamburg?

Enligt många Silly Season-rykten ska Rafael Van der Vaart vara aktuell för en återkomst till Hamburg SV. Men hur HSV ska få råd med en prislapp på €10M är svårt att förstå. Men Frank Arnesen vill inte dementera ryktet utan säger att de kommer se över Van der Vaarts situation.
[Hamburgs Silly Season]

Övrig media:

Inga bud på Hugo Lloris

Lyons eftetraktade målvakt Hugo Lloris jagas av både Tottenham och Arsenal men Lyons president Jean-Michel Aulas säger att inga bud har kommit på målvakten. – Hugo har sagt att han vill lämna om det kommer ett stort bud från en större klubb, om det kommer ett bud på hans marknadsvärde, det vill säga 20 miljoner euro så kan han få lämna, säger Aulas.
[SkySports]

Daniel Örlund ute på marknaden

AIK’s före detta målvakt Daniel Örlund är ute på marknaden igen. Förhandlingarna med Rosenborg har strandat och målvaktens kontrakt går ut efter säsongen. AIK är dock inte aktuellt så länge klubben har Ivan Turina. – Det finns en del klubbar nere i Europa som är intesserade, säger agenten Patrick Mörk.
[FotbollDirekt]

Robin Fredriksson2012-07-04 17:00:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen