Silly Season-bloggen: Lavezzi klar för Paris St. Germain – Gamberini på väg till England?

Napoli bekräftar: Lavezzi till PSG
PSG har återigen öppnat plånboken rejält och gått all in på Napoli-stjärnan Ezequiel Lavezzi. Det ryktas om cirka €30M men Napoli som gått ut och bekräftat övergången vill inte nämna några exakta siffror. – Det pratas om cirka 31 miljoner euro men vårt avtal är konfidentiellt och jag kan inte kommentera några exakta siffror. Allt jag kan säga är att hela övergången kommer bekräftas närmaste veckan, säger Napolis president Aurelio De Laurentiis
[SkySports]

På SvenskaFans:

Stoch till Sibirien?
Den före detta Chelsea-mittfältaren Miroslav Stoch fortsätter att imponera i Turkiet. Nu är det Anzhi som är redo att erbjuda hela 18 miljoner euro för yttermittfältaren. Man har redan nobbat ett bud på €15M. Stoch själv säger att han inte bryr sig vad Anzhi gör. Han kommer stanna i Fenerbahce oavsett vad. Men vi har ju sett sådant snack ändras förut, när det landar ett kontrakt med tredubbel lön på bordet.
[Fenerbahces Silly Season]

Krasic in – Remy ut?
Marseille sägs vara intresserade av Juventus Milos Krasic. Serben har hamnat utanför i Juventus och kommer inte vara kvar i klubben särskilt länge. Marseille ska dock bara vara intresserade av att ta honom på lån med köpoption. Som så många andra klubbar. Det sägs även att Tottneham lagt ett bud på hela €20M på Marseilles Loic Remy. Detta enligt Le Parisien.
[Marseilles Silly Season]

Övrig media:

Engelskt intresse för Gamberini
Ska ytterligare en nyckelspelare lämna Fiorentina? Nu pratas det om den 30-årige lagkaptenen Alessandro Gamberini. Spelaren själv säger att han vill diskutera sin framtid med Fiorentina innan han bestämmer sig, men det finns konkret intresse från England och Tyskland. Gamberini har ett år kvar på kontraktet med Fiorentina.
[SkySports]

Robin Fredriksson2012-06-10 17:40:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen