Silly Season-bloggen: Alberto Gilardino erbjuds till Inter – van der Vaart vill stanna i Tottenham

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:00

Van der Vaart vill stanna Tottenham

Enda sedan Harry Redknapp fick sparken har stjärnan Rafael Van der Vaart ryktats i från klubben. En flytt tillbaka till Tyskland har sett aktuell ut. Nu meddelar VDV att han vill stanna. – Mitt plats är hos Spurs. Jag vill vinna med den här klubben och varje sommar ryktas det att jag ska lämnar, säger van der Vaart. Nyförvärvet Gylfi Sigurdsson kan få ont om speltid om van der Vaart blir kvar.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Mitrovic klar för Brescia

Den numera före detta Chelsea-spelaren Marko Mitrovic har skrivit på för Brescia Calcio. Mitrovic har under flera år öst in mål i Chelseas reservlag men aldrig vart tillräckligt bra för att få chansen i A-laget.
[Brescia värvar svensk]

Luuk de Jong klar för Mönchengladbach

Nu är den holländska skyttekungen Luuk de Jong klar för Mönchengladbach. Övergången väntas kosta Mönchengladbach cirka €15M och kontraktet är på fem säsonger. Kan målformen och utveckling fortsätta i Tyskland kan Mönchengladbach ha gjort ett riktigt kap.
[Luuk de Jong är klar]

Övrig media:

Gilardino till Inter?

Genoa har ska erbjudit Inter sin anfallare Alberto Gilardino. 30-åringen har visat sig vara en pålitlig målskytt i Serie A och Forlan, Zarate och nu även Pazzini ser ut att lämna klubben. Genoa värvade Gilardino i januari men ser nu ut att få få problem att betala hans lön.
[Goal.com]

Newcastle erbjuder Ba till Liverpool?

Liverpool och Newcastle förhandlar i detta nu om Andy Carroll. Enligt Northern Echo har Liverpool visat intresse för Demba Ba som kan bli en nyckeln i förhandlingen om Newcastles pengar inte räcker till. Liverpool är intresserade och Newcastle skulle kunna erbjuda dom Demba Ba och cash för Andy Carroll.
[thenorthernecho.co.uk]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:00

Daily Mail: Fulham och Liverpool överens om Dempsey
Enligt brittiska Daily Mail så ska Fulham och Liverpool vara överens om en övergångssumma för Clint Dempsey på £10M. 29-åringen som gjorde 17 mål i ligan för Fulham ifjol har bara elva månader kvar på kontraktet. Övergången skulle öppna upp ännu mer för en försäljning av Andy Carroll. James Pearce på Liverpool Echo gick igår snabbt ut och menade att han fått höra att Daily Mails uppgifter inte stämmer.
[Daily Mail]
[James Pearces Twitter]

På SvenskaFans:

Zlatan klar för PSG

Efter många dagar av spekulationer så bekräftade både Leonardo och Raiola att de är överens om hans kontrakt med PSG. Zlatan flög direkt efter det meddelandet till Paris. PSG har annonserat att man kommer hålla en presskonferens idag kl 15:00.
[Zlatan Ibrahimovic klar för PSG]

Först Zlatan – Nu Kaka?

Räckte inte det inte med Silva, Lavezzi och Zlatan som prestigevärvningar för Paris St Germain? Tydligen enligt. Franska L’Equipe som haft god insyn i PSG’s affärer senaste månaderna menar nu att värvningen av Zlatan Ibrahimovic kan vara det ultimata lockbetet för Kaka som tidigare tvekat på att flytta till Paris. Kaka är dock där han trivs bäst, i Marid. Men Modric verkar vara på ingång och det finns inte längre någon plats för Kaka i deras lag.
[Real Madrids Silly Season]

Övrig media:

Dimitar Berbatov vill ersätta Zlatan

Den bulgariska anfallaren Dimitar Berbatov är på väg bort från Manchester United efter att inte ha fått den speltiden han vill ha och att Manchester United inte längre är sugna på att ha kvar 31-åringen. Man ska vara villig att släppa honom för ynka £5M. Blott en sjättedel av vad man betalade för honom för fyra år sedan. Hans agent har sagt till calciomercato att Berbatov vill till Italien. – Jag vet att både Juventus och Milan behöver en anfallare. Jag kan inte säga mycket men Berba gillar Milan och klär i röd och svart. Dimitar skulle springa till Milano om han fick chansen att gå till Milan. De har uppskattat honom i många år, säger agenten Emil Dantchev.
[SkySports]

Debuchy blir otålig – vill lämna

Lilles succéhögerback Mathieu Debuchy vill lämna Lille och har bett klubben skynda på processen. Det medger Lilles manager Rudi Garcia. – Debuchy har uttryckt en önskan att lämna. Jag har förstått honom och söker nu en ersättare. Vi kommer att hjälpa honom bort men han måste ha förståelse för vår situation. Vi får tala när han kommer tillbaka från sin semester, säger Rudi Garcia. Newcastle är det laget som har starkast länkats ihop med Debuchy senaste tiden.
[Goal.com]

Robin Fredriksson2012-07-18 16:55:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen