Silly Season-bloggen: Cazorla har rest till London – Napoli och Inter slåss om Rossi

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:20

Cazorla till Arsenal

När Malaga samlades för morgonträningen var Cazrola inte närvarande. Då bekräftades det att han har rest till London för att slutföra övergången till Arsenal. Nu början oron sprida sig i Malaga. Sportchefen Antonio Fernandez har fått sin bil förstörd av arga fans. Nu har han sagt upp sig. I England spekuleras det i om stjärnvärvningar som Cazorla och Sahin kan få Van Persie att vilja vara kvar.
[Cazorla till London – Stor oro i Malaga]

På SvenskaFans:

Borja Valero klar för Fiorentina

Helt utan rykten i media så blev Borja Valero officiellt klar för Fiorentina. Spelaren kommer att kosta Fiorentina €7M. Vad detta innebär för Fiorentinas potentiella värvning Alberto Aquilani blir intressant att följa.
[Officiellt: Valero till Viola]

Övrig media:

Ajax jagar Armenteros

Den svenska doldisen i Heracles, Samuel Armenteros jagas för närvarande av Ajax. Det bekräftar hans agent för fotbollskanalen. Agenten tror att Samuel kommer att kosta mindre ärn två miljoner euro eftersom att han har mindre än ett år kvar på kontaktet. För ett år sedan när AZ ville ha Armenteros var prislappen högre.
[Fotbollskanalen]

Napoli och Inter slåss om Rossi

Villarreals anfallare Giuseppe Rossi var extremt eftertraktad för några år sedan. Nu, två långtidskador och en relegering för Villarreal senare, så är prislappen lägre och Rossi mindre eftertraktad. Rossi har dessutom ett halvår kvar på sin skadeperiod. Prislappen är numera €7-8M. Inter och Napoli ska vara de klubbarna som är mest villiga att ta sig an 25-åringen, hjälpa honom med rehab och förhoppningsvis belönas med en toppspelare senare.
[Goal.com]

Lukaku satsar på lån

Det har ryktats om väldigt många olika klubbar för anfallstalangen Romelu Lukaku. Fulham har det pratats om väldigt intensivt och den övergången sägs vara nära. Lukaku är dock väldigt mån om att stanna i Premier League. – Jag flyttade inte till Chelsea för att spela i en annan liga. Nu måste jag ha speltid. Men det är upp till tränaren och upp till mig själv att prestera. Jag är inte någon som slår näven i bordet, säger Lukaku och meddelar samtidigt att han och Di Matteo har diskuterat hans framtid och båda är mån om att komma fram till en lösning snart.
[SkySports]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:30

Rasmus Bengtsson till Allsvenskan?
Han gick från att vara Trelleborgs mittbacksstjärna till att hamna på bänken i Hertha Berlin. När de kontraktet gick ut gick han till Twente. Där har det blivit mer bänknötande. Nu är Rasmus öppen för flytt och är villig att flytta var som helst så länge han får speltid. Han utesluter inte heller Allsvenskan. – Ska jag lämna så vill jag få ett kontrakt jag är väldigt nöjd med. Det måste vara något som ska kunna matcha det ekonomiska också, säger Bengtsson.
[FotbollDirekt]

På SvenskaFans:

Accam klar för Helsingborg?

Ghananen David Accam har gjort stor succé Östersunds FK och har jagats av många klubbar i Allsvenskan. Nu verkar det som att Helsingborg har vunnit dragkampen. Enligt Helsingborgs Dagblad köps spelaren loss för två miljoner kronor.
[Helsingborgs Silly Season]

Övrig media:

Carroll saknas i Liverpools trupp – närmar sig dörren?

Att Andy Carroll är på väg bort från Liverpool har inte ungått någon. Men ryktena har fått ännu mer fart när Carroll var uppskriven i Liverpool Europa League-trupp men nu har han inte rest med laget till Vitryssland. Liverpool hävdar att han blivit småskadad och därav inte kan delta. Carroll sägs fortsätta vägra flytta någon annanstans än hem till Newcastle medan Liverpool är lite sugna på att acceptera West Hams bud.
[Mirror]

Tottenham budar på supertalang?

Liverpools vindsnabbe 17-årige ytter Raheem Sterling har väckt intresse i London. Tottenham sägs vara redo att betala hela £7.5M för spelaren som fortfarande bara gjort några inhopp i Liverpool. QPR där Sterling är fostrad ska också vara intresserade, men då främst på lån.
[Mirror]

Robin Fredriksson2012-08-02 17:25:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen