Silly Season-bloggen: Juventus skambudar på Van Persie – Zenit nobbar Andrei Arshavin?

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 16:50

Juventus skambudar på Van Persie

Den italienska storklubben Juventus har fått ett skambud på åtta miljoner puind nobbat på Van Persie. Detta enligt Gazzettan. Juventus vet givetvis om att Van Persie inte kommer gå loss för en summa på åtta miljoner pund, men Van Persies kontrakt går ut om mindre än ett år och i januari så kan han värvas gratis. Juventus försöker tydligt visa att Arsenal inte är i någon position att kräva stora pengar av Juventus. Om anfallaren vill lämna så har de bara det här transferfönstret på sig att tjäna pengar.
[Mirror]

På SvenskaFans:

Zenit nobbar Arshavin?

Alla förväntade sig att Zenit skulle köpa loss den lille tsaren från Arsenal men nu tyder mycket på att affären fallit igenom. Detta ska bero på incidenten med supportrarna efter EM-fiaskot då Arshavin hamnade i meningsskiljaktigheter med flera fans utanför arenan. Zenit ska inte våga värva honom för att de kan skapa problem.
[Zenit nobbar Arshavin?]

Leon Best närmar sig Blackburn

Anfallaren Leon Best ska i detta nu genomgå en läkarundersökning hos Blackburn Rovers som nyligen är nedflyttade till The Championship. Best väntas skriva på för 2,5 säsonger och övergångssumman sägs ligga någonstans mellan £2,25M och £3M.
[Best nära Blackburn]

Övrig media:

Cuellar klar för Sunderland

Försvararen Carlos Cueller följer sin gamla manager Martin O’Neill till Sunderland efter att hans kontrakt med Aston Villa gått ut och han inte fått en förlängning med klubben. 30-åringen kan spela både högerback och mittback och ses som en bra truppspelare som O’Neill betalade hela £7.8M för när han var manager för Aston Villa.
[Goal.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:00


Tottenham vill ha Dzagoev
Han var en av de stora stjärnorna i EM. Alan Dzagoev har nu lockat till dig intresse från resten av världen. Hans agent bekräftar att Tottenham ska vara intresserade av den offensiva mittfältaren som värderas till £15M. – Jag vet inte om han vill stanna i CSKA. Det finns erbjudanden från andra klubb, exempelvis Tottenham. Men jag kommer säga åt honom att inte ha bråttom. Zhirkov skyndade till Chelsea och hamnade på bänken, säger agenten Tariel Dzagoev.
[SkySports]

På SvenskaFans:

Mehmet Topal återvänder till Turkiet

Senaste gången han spelade i sitt hemland tillhörde han Galatasaray. Nu har han skrivit på för Fenerbahce efter ett utlandsäventyr i Valencia. Fenerbahce betalar 4,5 miljoner euro för Topal som skrivit på för fyra säsonger.
[Fenerbloggen: Topal återvänder till Turkiet]

Övrig media:

Malmö vill sno El Kabir

Mjällbys stjärnanfallare Moestafa El Kabir kan vara på väg till Malmö. Om klubben är beredda att sälja. Mjällby har redan fått ett bud på sju miljoner kronor från en utlandsklubb. Malmö ska dock bara vara villiga att betala fem miljoner.
[FotbollDirekt]

Holgersson vill återvända till HIF

Markus Holgersson lämnade Helsingborg för Manhattan och spel i New York Red Bulls. En flytt han njuter av på alla sätt och förklarar att spelsättet är annorlunda i USA. Holgersson påpekar att han gärna vill återvända till Helsingborg när hans kontrakt på tre år med New York Red Bulls går ut.
[FotbollDirekt]

Robin Fredriksson2012-07-02 16:50:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen