Silly Season-bloggen: Liverpool nobbar City-bud på Agger – Fejzullahu väldigt nära Djurgården

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 16:30

Pienaar väldigt nära Everton
Enligt SkySports så genomgår Steven Pienaar en läkarundersökning hos Everton idag och kan då fullborda återkomsten till Everton. Sydafriknen har inte trivts i Tottenham och varit utlånad till Everton och vill nu göra övergången permanent. Övergångssumman sägs ligga på £4.5M.
[SkySports]

På SvenskaFans:

Liverpool nobbar bud på Agger

Enligt SkySports är Manchester Citys intresse för Daniel Agger väldigt stort och Liverpool ska redan ha nobbat två bud på den danska mittbacken. Det första på £13M och det andra på £16M. Manchester City väntas komma med ett tredje bud inom kort.
[Två bud på Agger förkastade]

Djurgården värvar Fejzullahu?

Magnus Pehrssons intresse för Erton Fejzullahu verkar vara mer än bara rykten. FotbollDirekt, Kristianstadsbladet och Fotbollskanalen hävdar att övergången är klart. Kristianstadsbladet hävdar att Djurgården investerat hela tio miljoner kronor i den här övergången. Närmare sex miljoner i övergångssumma till NEC Nijmegen och 150.000 kr i månaden till Erton Fejzullahu.
[Fejzullahu klar för DIF?]

Jan Mak ska rädda Gais

Gais har hittat sin tränare. Den 67-årige Jan Mak ska rädda laget kvar i Allsvenskan. Mak kommer närmast från Elfsborg där han varit U17-tränare senaste åren.
[Officiellt: Jan Mak tränar Gais säsongen ut]

Övrig media:

De Bruyne vill lämna Chelsea

Chelseas jättetalang Kevin De Bruyne kommer inte att få någon speltid med A-truppen som det ser ut nu. Då vill belgaren flytta. – Jag vill lämna Chelsea och Werder Bremen är ett bra lag, säger De Bruyne till bild. Det ska röra sig om en utlåning helst.
[Goal.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:30

Häcken får inte loss Martin Ericsson?
Martin Ericsson var en flopp i Elfsborg och lånades därför ut till Häcken. Där har det blivit succé och man försöker därför köpa loss honom. Häcken menar att man verkligen vill ha in honom men det är Elfsborg som sitter på beslutet och man blir lite orolig när han spelar såhär bra. Risken finns att Elfsborg tar hem honom och satsar på honom på nytt. Martin Ericsson vill inte uttala sig för mycket utan säger bara att han trivs väldigt bra i Häcken.
[FotbollDirekt]

På SvenskaFans:

Carroll till West Ham?

Enligt BBC är Liverpool och West Ham överens om en utlåning av anfallaren Andy Carroll. West Ham skulle då betala £2M i lånesumma och vara tvingade att köpa loss anfallaren för £17M om man håller sig kvar i Premier League. Både West Ham och Liverpool ska ha förnekat att man är överens om en övergång. Rapporter från Newcastles lokala journalister säger dock att Andy Carroll inte tänker gå med på att flytta till West Ham oavsett. Han tänker hålla ut och tvinga fram en övergång till Newcastle om han måste flytta igen.
[Carroll till West Ham enligt BBC]

M’Vila till Ryssland?

Intresset för Rennes stjärnmittfältare Yann M’Vila har fallit rejält senaste månaderna och Arsenal verkar ha dragit tillbaka sitt intresse. Nu hävdar franska RMC att Zenit St. Petersburg har lagt ett bud på M’Vila.
[Zenit Silly Season]

Övrig media:

James Collins återvänder till West Ham?

Enligt journalisten James Nursey på Daily Mirror är James Collins nära en flytt tillbaka till West Ham. – Aston Villa nyheter. Villa är på väg att sälja Collins tillbaka till West Ham. Collins reser till London imorgon för att samtala med West Ham, säger James Nursey på sin twitter.
[Twitter]

Robin Fredriksson2012-07-31 16:25:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen