Boisabagen: 12 fördömda män
Det var i varje fall en mer på bortaläktaren än i startelvan!

Boisabagen: 12 fördömda män

Eller kanske snarare tolv tappra själar.

1 200 supportrar följde med Degerfors till Stockholm i helgen. För Varbergs BoIS var 12 fördömda män, eller kanske snarare tolv tappra själar på plats för premiären borta mot Mjällby. Och då var det ändå nästan en fördubbling jämför med premiären i Norrköping i fjol då 7 pers. var på plats, även då på Jocke Perssons födelsedag.

Vad Hallands Nyheters allsvenska "satsning" består i förstår jag inte riktigt. Att man kan se sammandraget från Varbergs match på HN:s sajt i någon slags samarbete med Discovery? Istället för på Discoverys egen sajt där även icke betalande kunder har tillgång till materialet gratis. Då gör Hallandspostens nya program Onside - om HBK i rörligt bildformat - betydligt mera skäl för epitetet "satsning". 

Har precis sett Helsingborgs IF förlora premiären i superettan mot Östers IF. Men HIF:s Amin Al Hamawi är alltså inte släkt med Varbergs Assad Al Hamlawi som hämtats från just Helsingborg - någon som vet?

På tal om Al Hamlawi så fortsatte han på den inslagna målvägen ikväll när Varberg spelade 1-1 mot Malmö FF i U21 allsvenskan södra skriver HN. 

Även Dion Krasniqi fick speltid i andra halvlek när en ännu något otränad Joao Paolo inte orkade längre. Kämpa på verkar däremot Krasniqi, som inte verkar ha några synpunkter på den knappa speltid han fått hittills i år, orka: 
– Det är inte jag som bestämmer vem som spelar så det är bara att köra på och ge allt under träningarna, som man tränar spelar man säger han till HN. 

Och på tal om boisspelare man inte sett av på länge - vart tog egentligen tog Ali Bdeir vägen?  

Håkan Ericssonboisabagen@gmail.comBoisabagen2023-04-04 22:28:00
Author

Fler artiklar om Varbergs BoIS