Boisabagen: Du ska veta att jag saknar dig

Boisabagen: Du ska veta att jag saknar dig

Joggar João Paolo fortfarande runt därinne i Påskbergsskogen? 

Efter fjolårets kvalvinst sade Joakim Persson att BoIS till nästa säsong skulle värva in lite "spetskompetens" för att 2023 undvika att hamna i samma situation som det jobbiga år man just genomlidit. Med tiden förtydligat till att med detta avsågs "spets i sin position" snarare än etablerade spelare med ett CV. Men den där spetskompetensen har hittills lyst med sin frånvaro i årets upplaga av Varbergs BoIS

Varken Assad Al Hamlawi eller Ömür Pektas har hittills lyckats fylla skorna efter Robin Rimovic. Vilela Pussick Junior var den som ska ha imponerat mest under träningslägret i Spanien när "värmen äntligen slog på". Ja i helgen var det ju rena sommarvärmen i sydsverige men Pussick Junior verkar fortsatt iskall. Adnan Maric har vad jag noterat gjort ett inhopp i år men det var för drygt tre månader sedan, i februari mot GAIS.

Så man undrar ju vad som egentligen händer? 

Och var egentligen João Paolo Siqueira Ribeiro tog vägen? Anfallaren som fick kliva av joggingrundan redan efter 2 kilometer i våras. Irrar han fortfarande runt därinne i Påskbergsskogen? 

Fjolårets sommarförvärv Filipe Sissé såg lovande ut under hösten och gjorde bland annat 2 mål men han har väl haft skadeproblem i år vad jag förstått. Även Dion Krasniqi visade på tendenser och har nu åter börjat närma sig startelvan. 

Så där finns några som möjligen skulle kunna kliva in och göra skillnad i året Varbergs BoIS. Frågan är om de kommer att få chansen att göra det? Dagens U21 drabbning med Landskrona BoIS kan möjligen ge en indikation. 

Vad gör du nu för tiden
varför hör du aldrig av dig
det var alldeles för länge sen vi sågs 

Kaiser Klaus2023-05-15 11:44:00

Fler artiklar om Varbergs BoIS