Guldskölden 2023 – nominerad till årets skribent: Elias Mörk

Guldskölden 2023 – nominerad till årets skribent: Elias Mörk

Nu står kandidaterna till årets Guldskölden klara. Elias Mörk är en av de nominerade till ”Årets SvenskaFans-skribent” på herrsidan. – Det är svårt att sätta ord på, säger han.

Klicka här för att komma till röstningen!

Det är den tid på året där prestigefyllda Guldskölden ska delas ut. Den 4 mars koras årets vinnare – och nomineringarna har nu presenterats. 

Ett val från läsarna? Elias Mörk som nominerad till ”Årets SvenskaFans-skribent” på herrsidan.

– Det är självklart väldigt, stort och det är svårt att sätta ord på. Ett kvitto på att man har gjort någonting bra. Jag är väldigt glad och stolt och tacksam till de personer som valt att nominera mig. Jag vill också lyfta att jag inte är själv i det här. Jag har en stark redaktion med mig och vi producerar väldigt bra innehåll, i mitt tycke hade vem som helst av de andra kunnat bli nominerad. Utan de andra så hade inte min nominering varit möjlig, säger Elias Mörk, skribent på Forum 1891, Djurgården. 

Han har skrivit på SvenskaFans sedan i mars 2022.

– Jacob Resare var chefredaktör när jag kom in och jag är väldigt glad att han gav mig chansen. Jag vill dessutom passa på att hylla nuvarande chefredaktör Adam Lannebo för förtroendet och samarbetet. Vi är en väldigt tajt grupp skribenter som producerar jäkligt bra. Vi pushar varandra och hjälps åt.

På plats på Skandia Biografen i Stockholm presenteras pristagarna av årets elva kategorier. En kväll fylld av mingel, scensamtal, debatt och uppskattade utmärkelser inom sportjournalistiken.

”Årets SvenskaFans-skribent” - NOMINERADE
Jakob Woll, Djurgården, Forum 1891
Victor Tjärnsved, Djurgården, Forum 1891
Mattias Eckerman, Hammarby 
Anton Högsander, Djurgården Hockey 
Elias Mörk, Djurgården, Forum 1891

Sedan 2007 har besökarna på SvenskaFans röstat fram Sveriges främsta i Guldskölden. Det är ni besökare som nominerar och röstar fram era favoriter i de olika kategorierna.

Klicka här för att komma till röstningen!
 

SvenskaFans.com2024-02-13 15:02:00

Fler artiklar om Guldskölden