Tack för allt, Joakim Persson!

Tack för allt, Joakim Persson!

Klar för AC Horsens.

Varbergs BoIS meddelade idag på sin hemsida att Joakim Persson lämnar klubben. Persson blir ny tränare för AC Horsens i den danska andraligan. 

Lars Karlsson, ordförande Varbergs BoIS FC:
- Det är en stor glädje att få ha haft Joakim Persson, en av Sveriges mest kompetenta tränare, som huvudtränare under de mest framgångsrikaste åren i föreningens historia och vi kommer med tacksamhet att minnas det han åstadkommit och placerat Varbergs BoIS FC på den svenska fotbollens högsta nivå och när han nu väljer att gå vidare i sin tränarkarriär önskar vi honom stort lycka till i framtiden.
 
Jocke Persson:
- Jag måste få tacka BoIS för helt fantastiska år och fantastiska spelare och människor runt omkring och även experterna som följer varje träning. Jag hoppas verkligen att BoIS får uppleva många härliga minnen till i elitfotbollen som vi var så nära att få lämna av ekonomiska orsaker 2018 till att idag ha en väldigt bra ekonomi och en akademi som bir bättre och bättre och ett A-lag som är inne på fjärde året i Allsvenskan.
 - Jag skulle kunna skriva en bok som avslutning men nöjer mig med ett STORT TACK för denna tid och vi ses kanske igen för bollen är rund. Extra stort tack till Lars Karlsson som alltid stöttat oavsett hur resultaten har gått.

På AC Horsens hemsida skriver man att man efter noggrann scouting fastnat för Joakim Persson som en tränare som bland annat "är bra att få ut mycket av begränsade resurser och inte är fastlåst vid ett specifikt spelsystem utan är bra på att anpassa sisg efter situationer". De flesta som följt Varbergs BoIS de senaste åren är nog inte sena att skriva under på det. 

Tack för allt, Joakim Persson,  det du gjort för Varbergs BoIS kommer aldrig att glömmas bort.

Håkan Ericssonboisabagen@gmail.comBoisabagen2023-06-28 13:47:00
Author

Fler artiklar om Varbergs BoIS