Ken Sema: Tiden i LSK betydde mycket för mig

Ken Sema: Tiden i LSK betydde mycket för mig

Ken Sema gjorde Superettan-debut mot Östersunds FK 2014. Han kom från ingenstans och fick chansen i Tor-Arne Fredheims startelva. Han tackade för förtroendet genom att snurra upp hela ÖFK-försvaret och ordna en straff (som Markus Gustafsson brände). Sedan blev han bofast i startelvan under två säsonger innan han såldes till just Östersund strax efter årsskiftet. Här ger han sin avskedsintervju med LSK FANS

Hej Ken! Hur är läget i kalla Östersund?
- Det känns bara bra tack. Jag har kommit in snabbt i laget och det känns bättre och bättre för varje dag som går.

Har du flyttat till Östersund nu?
- Yes, det har jag.

Vad betydde tiden i Ljungskile för dig?
- Tiden i LSK betydde mycket för mig. Jag utvecklades väldigt mycket både som spelare och som person. Jag fick förtroende från tränaren och speltid vilket är viktigt för att prestera på topp!

Vad tänkte du första gången du åkte upp mot Skarsjövallen?
- Den ligger ju lite speciellt, så att säga... Man funderade ju liksom på vart man var på väg. "Det finns väl ingen plan här?" Men nu i efterhand tycker jag att det var ganska mysigt

Du blev snabbt en favorit för LSK FANS och du bjöd oss på många fina mål och danser. Vi är ju inte så många, men vi försöker höras. Vad betydde supporten från fansen för dig?
- Det är klart de kändes riktigt bra att bli uppskattad av fansen, som gillar sättet jag spelar fotboll på. Jag vill underhålla publiken bjuda på lite extra shownummer - vilket jag tycker jag har lyckats rätt så bra med, haha. Fansen betyder mer än vad man tror. Man får extra energi och orkar lite mer med fansen på sin sida.

Tror du LSK är en bra förening för spelare som vill vidare i karriären?
- Svårt att tala för andra, men det var ett perfekt steg för mig att ta nästa kliv i karriären.

Och med detta vill jag och LSK FANS önska dig lycka till och tacka dig för din tid i LSK.
- Tack så hemskt mycket!

Lars Olsson/Henrik Jonsson2016-01-18 00:11:22

Fler artiklar om Ljungskile

Nu är det allvar