Linderoth: "Det kommer ske en del förändringar"

Linderoth: "Det kommer ske en del förändringar"

Två veckors sommarledighet för spelare och ledare i Skövde AIK är över. Under måndagen var spelarna åter igen i träning, men inte alla. - Vi har valt att se över truppen och det kommer ske en del förändringar, berättar Tobias Linderoth för SvenskaFans räkning.

Skövde AIK gick till sommarledighet som tabelljumbo. Hittills har det blivit sex poäng på tolv matcher i Superettan 2023 och nu är det en tuff höst som väntar, något som man är medvetna om och detta gör också att man ser över situationen i truppen för vissa spelare, något som sportchef Per Åstemo redan pratat om i en intervju som publicerats på Skövde AIK's officiella hemsida.

Mattsson, Söderström och Fellrath saknades på uppstarten
Lokal media har efter veckans första träning rapporterat om en trio av spelare som inte fanns på plats när SAIK samlades för att dra igång verksamheten igen. Spelarna som inte deltog var Linus Mattsson, Hampus Söderström och Yoann Fellrath.
På frågan till Tobias Linderoth om en kommentar om varför de ej medverkade på träningen är svaret: 
- Jag avvaktar med det tills efter nästa vecka, då vet jag mer.

"Det kommer försvinna spelare och det kommer komma in nya spelare"
I tidigare intervjuer med Linderoth här på SvenskaFans har han slagit fast att truppen ska spetsas till. När Åstemo också till SLA kommenterat att trion inte saknas på grund av skador utan att "man får se hur det blir" och Linderoth förtydligar följande gällande situationen på spelarfronten kan vi konstatera att något är på gång, men frågan är vad och vilka spelare som är aktuella.
- Vi tittar över truppen dom här två veckorna innan serien startar igen. Det kommer försvinna spelare och det kommer komma in nya spelare, avslutar Linderoth.

Johan Videll@johan_videll2023-06-27 22:37:00
Author

Fler artiklar om Skövde AIK