Släng dig i väggen, Zlatan!
Vill inte riktigt släppa den där bollen.

Släng dig i väggen, Zlatan!

Snart 43-årige Stojan Lukic gör en tredje (gången gillt?) comeback i Varbergs BoIS.

Stojan Lukic gjorde målvakts-comeback i Varbergs BoIS 2020 och bidrog starkt till det allsvenska kontraktet. Därefter lade han handskarna på hyllan.

2021 efter en tidig hönsgårds-vår i Varbergs försvar gjorde Stojan på nytt comeback när Jocke Persson ringde. Effekten denna gång var smått sensationell när BoIS mer än halverade snittet för insläppta mål per match efter Stojans inträde. Men hösten 2021 var det definitivt slut. Nu lade målvakten handskarna på en ännu högre hylla och skulle satsa fullt ut på sin karriär som mäklare i Halmstad. 

Nu har manager Persson lyft luren igen. På grund av skadeproblem hos andremålvakten Philip Mårtensson så har nu BoIS tecknat kontrakt med den snart 43-årige (släng dig i väggen, Zlatan) Stojan Lukic för resten av säsongen. Och det stannar kanske inte ens där. För nu verkar Stojan till sist ha monterat ner de där hyllorna i hallen hemma i Halmstad.

Den här gången stänger han inte dörren för att det kan bli en fortsättning efter säsongen berättar Lukic för Hallands Nyheter
– Jag har gjort det tidigare, men gör inte det längre. Samtidigt är jag ju inte purung och kommer precis som tidigare kommer kombinera livet som fotbollsproffs med mäklarjobbet.

Han lär dock inte bli uttagen i matchtruppen redan till måndagens match mot Kalmar.
– Det är nog att ta i. Jag har tränat i en vecka och skulle nog behöva två-tre veckor till innan jag är redo för en matchtrupp.

Håkan Ericssonboisabagen@gmail.comBoisabagen2022-09-04 08:38:34
Author

Fler artiklar om Varbergs BoIS