Succén fortsätter – sillybloggen tillbaka
Plockar "Super-Bosse" fram ett nytt ess ur rockärmen när det vankas silly season?

Succén fortsätter – sillybloggen tillbaka

Genom åren har hundratusentals läsare konsumerat den populära bloggen. Nu kommer glädjande besked – Bosses Bygge är tillbaka.

Djurgården är inne i en stark period sportsligt – mycket tack vare Bosse Anderssons jobb på transfermarknaden. Tobias Gulliksen, Tokmac Nguen, Miro Tenho och Deniz Hümmet är bara ett axplock av de nyförvärv som har gjort det bra sedan flytten till Blåränderna.

Temperaturen stiger i Stockholm, vilket är indikator på att sommarfönstret närmar sig. Många blårandiga spelare sitter på utgående kontrakt, samtidigt som andra har internationella ögon på sig. Det finns med andra ord fingervisning om att en hel del kan hända under de kommande månaderna. 

Därför sjösätter Forum 1891 i dag Bosses Bygge – vår egen blogg om allt kring silly season – som varit en succé under tidigare år. Där kan du hålla dig uppdaterad kring vilka spelare som är på väg att lämna och ansluta till Djurgården, samt de senaste ryktena. Transferbloggen är live på hemsidan och du hittar den på en permanent plats till höger på startsidan eller här.

Mycket nöje, önskar redaktionen på Forum 1891!

Redaktionen2024-05-26 17:14:00

Fler artiklar om Djurgården