fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM allsvenskanfantasy Prylhornan
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US SPORTS | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 102155 | Medlemmar: 184425

Kom ihåg mig

Hoyzer Boyz grundades 2005 av några personer med gemensam förkärlek till smal rockmusik, obskyra filmer och öl. Man lånade namnet från den högaktuella Hoyzerskandalen, där den tyske domaren Robert Hoyzer fick klä skott för den största korruptionsskandalen i landets moderna historia. Klubbsymbolen fick således bli en parodisk omarbetning av förbundsrepublikens vapensköld, i Hoyzers fall med örnen förvanskad till en gam, då den både är praktfull och har ett minst sagt dubiöst rykte. Därav öknamnet Svarta Gamens lag. Gamenblemet har både i en stor omröstning och därefter officiellt av en expertjury utsetts till Sveriges snyggaste klubbmärke™Efter två år i Korpens absoluta bottenskikt inleddes en nysatsning. 2007 tillträdde den mytomspunne General Managern i en operativ roll som komplement till det mer anarkistiskt (o)organiserade spelarrådet. Visionen var att förvandla Hoyzer Boyz till ett sammansvetsat kollektiv, ett starkt varumärke och ett topplag i Korpen på alla områden utom det sportsliga. Framgångarna lät inte vänta på sig; man utnämndes till Årets lag™ av Grusplansredaktionen, samt nominerades till Södermalms coolaste korplag™, en titel man senare tog hem. En mer planmässig kooperativ ekonomi tillsammans med en växande supporterskara medförde nya intäkter, sponsorer och klirr i lagkassan.

Som fotbollslag förblev man trots en växande ambitionsnivå likväl ett bottenlag. Men uppmärksamheten gav nytt blod i laget och till nästa säsong hade man en stark trupp som med tur, skicklighet och efter stor dramatik, vann sin serie. 2008 var Hoyzer Boyz på topp på alla områden! Temporärt, ska tilläggas. Än idag har man en ödmjuk inställning till det sportsliga. Engagemang och vilja är viktigare än skicklighet och man tränar och spelar för att ha kul, också vid sidan av gruset. Efter några säsonger som mer eller mindre stabilt mittenlag, som nosat på såväl toppen som botten, blev 2012 det sportsligt mest framgångsrika i Hoyzer Boyz historia, med såväl seger i Hoyzer Cup som serien - en äkta hoyzersk dubbel!Hoyzer Girlz startades 2008 som en systerförening till herrlaget. Några av tjejerna hade tränat med Hoyzer Boyz, andra hade mest varit med och druckit öl. Steget till ett damlag var därför inte så långt. Efter en hedersam fjärdeplats debutåret tog Hoyzer Girlz en mycket stark andraplats 2009. Ett tungt mellanår senare tog man åter samma högst hedersvärda silvernotering 2011 efter att ha legat sist i början av säsongen.Även om strävan finns att efterlikna storebror, letar fortfarande Svarta Gamens damer efter en egen stabil modell, då man dras med samma sportsliga problem som många andra lag i korpen med stor omsättning av spelare och varierande ambitionsnivå. Inte helt olikt Hoyzer Boyz första år. Men Girlzen växer till sig för varje år och under måttot Rätt in i kaklet, rakt ner i gruset blir de tveklöst att räkna med i framtiden!

Hoyzer Mix är Hoyzers innomhuslag där Hoyzer Girlz och Hoyzer Boyz tillsammans spelar för den svarta gamens ära. Inom Hoyzer tränar och träningsspelar lagen för det mesta mixat varför Hoyzer Mix blivit ett naturligt sätt att hålla igång föreningen under vinterhalvåret. Laget gjorde sitt första framträdande på grus i frihetliga cupen 2008 och har med undantag för ett uppehåll säsongen 2010-2011 deltagit i mixade innomhusserier sedan 2009. Säsongen 2011-2012 tog laget sig till slutspel i både cup och i seriesepelet innan det tog stopp. Samma visa blev det 2013 då man efter en stark säsong var obesegrade till näst sista omgången, missade seriesegern genom två raka förluster och sen fick respass direkt i åttondelsfinalen. Mixlaget värnar om de typiskt hoyzerska egenskaperna att vara osannolikt ojämna och lite sämre när det gäller!

HEMSIDA | HOYZER SHOP | TWITTER | FACEBOOK | KONTAKT

ANNONS:
ANNONS:
Fler artiklar om Hoyzer Boyz


Visa alla artiklar från:
2017 (12 st) 2016 (40 st) 2015 (88 st) 2014 (84 st) 2013 (73 st) 2012 (88 st) 2011 (83 st) 2010 (106 st) 2009 (89 st) 2008 (147 st) 2007 (113 st)

Ett farväl från Hoyzernytt
Tyvärr blir detta Hoyzernytts sista artikel, åtminstone i den form vi har vant oss vid. Sajten SvenskaFans avvecklar den sektion för lag i de lägre divisionerna och korplag där Hoyzerredaktionen har publicerat sina artiklar sedan 2007.
0 KOMMENTARER      2237 VISNINGAR
2017-04-30 10:02:00 - Hoyzerredaktionen

Försäsongskollen: Helena Malm
En av få spelare i Hoyzer Girlz som varit med från starten är nummer fem, Helena Malm, som har gjort så många säsonger i Svarta Gamens lag att hon nästan har tappat räkningen. Hoyzernytt kontaktade Girlzveteranen för en kort intervju inför seriepremiären nästa onsdag.
0 KOMMENTARER      1942 VISNINGAR
2017-04-28 15:41:36 - Tarantella

Viralgranskaren: Nej, Hoyzer har inte blivit bandyklubb
Vi kan lugna alla arga, oroliga och besvikna Hoyzerspelare och fans som hört av sig till redaktionen. Artikeln om att fotbollsklubben Hoyzer bildat förening under bandyförbundet var inget annat än ett tarvligt spratt, den första dagen i april till ära!
0 KOMMENTARER      3434 VISNINGAR
2017-04-02 09:46:00 - ITAR-TASS

Hoyzer bildar förening – under bandyförbundet
Hoyzer är äntligen även på pappret en klubb! Men i ett lag som inte räds kontroverser är det kanske föga förvånande att man formellt i första hand inte kommer att ägna sig åt fotboll.
0 KOMMENTARER      2480 VISNINGAR
2017-04-01 09:32:00 - Hechos Falsos

Prislappen på målkungen avslöjad!
Förhandlingsbordet är dukat, men Dragonerna IF vill av allt att döma ha det dukat för fler än två ifall de ska släppa Klas ”Frälsarn” Jonsson till Hoyzer Boyz. Mycket vill ha mer och fantasisumman som Svara Gamens lag lär ha varit beredda att betala för en spelartransfer räcker knappt halvvägs.
0 KOMMENTARER      2428 VISNINGAR
2017-03-26 21:34:00 - Svarta Gamen

Externa finansiärer bakom rekordsumman
Hoyzer Boyz intresse för att åter knyta till sig sin forne målkung Klas ”Frälsarn” Jonsson är måhända fotbollsvärldens sämst bevarade hemlighet , men när astronomiska transfersummor kom på tal var det nog många som satte frukostölen i halsen. Hoyzernytt kan avslöja nya uppgifter om finansieringen bakom vad som kan bli den största spelaraffären i Korpens historia.
0 KOMMENTARER      2377 VISNINGAR
2017-03-22 07:51:51 - ITAR-TASS

Blir han den dyraste transfern någonsin?
I fredags vaknade en dittills ganska sömnig silly season till liv med något som skulle kunna bli den största värvningsbomben i Korpen någonsin. Det har figurerat uppgifter om fantasisummor för att Hoyzer Boyz ska värva målkungen Klas "Frälsarn" Jonsson från Dragonerna IF. Nu uttalar sig Jonsson om spekulationerna.
0 KOMMENTARER      2516 VISNINGAR
2017-03-20 17:01:00 - ITAR-TASS

Uppgift: Hoyzer Boyz lägger rekordbud på målkungen
Är Hoyzer Boyz främsta målskytt genom tiderna på väg tillbaks till Svarta Gamens lag? Enligt obekräftade uppgifter förbereder Hoyzer Boyz ett rekordbud på sin forne målkung Klas Jonsson.
0 KOMMENTARER      2644 VISNINGAR
2017-03-17 20:03:00 - Svarta Gamen

Försäsongskollen: Niclas Josefsson
Förberedelserna inför Hoyzers fotbollssäsong är i full gång, trots att utomhusträningarna inte startat riktigt ännu. Med utepremiären runt hörnet har vi kollat läget med några av de som representerar Hoyzers spelartrupp under 2017. Inför säsongen har åtminstone Hoyzer Boyz i och med Niclas Josef Josefsson en urstark duo som ska konkurrera om positionen som lagets sista utpost!
0 KOMMENTARER      2326 VISNINGAR
2017-03-01 17:48:00 - Svarta Gamen

Korpens mest klassiska grusfotbollslag lägger ner
Uppgifter gör gällande att fotbollslaget Hoyzer Boyz efter 12 år på grus bestämt sig för att lägga ner. Enligt en anonym källa med god insyn i klubben kommer Svarta Gamens herrlag med stor sannolikhet att inför den stundande säsongen byta underlag till plastgräs!
0 KOMMENTARER      2611 VISNINGAR
2017-02-24 21:32:00 - Svarta Gamen

ANNONS:

SENASTE NYHETERNA OM HOYZER BOYZ

ANNONS:


Sveriges snyggaste klubbmärke:
» Hoyzers har det snyggaste klubbmärket
» Hoyzer - laget med snyggaste klubbmärket
» De har Korpens snyggaste lagmärke
» DN: Stockholmsklubb har vinnarmärket
» Här är det snyggaste Korpenmärket
» "Vi är snyggast i Sverige!"
» Hoyzer har Sveriges snyggaste lagmärke
» Gamemblemets skapare talar ut

Vi tackar våra sponsorer:


Hoyzers seriematcher, resultat och tabell
» Hoyzer Boyz
» Hoyzer Girlz


Hoyzer Södermalms coolaste korplag
» Hoyzer knep inte helt oväntat tung titel:
"Här är Söders coolaste korplag"

» Nomineringen i Södermalmsnytt:
"Ett korpfotbollens Nirvana"Hoyzer blev Årets Lag på Svenska Fans
» Årets lag firade med skandalöst sjöslag
» Det är ingen örn – det är en gam!


Hoyzer tar strid för gruset:
» Hoyzers plastprotest förstasidesstoff
» Hoyzer rasar mot Johan Esks plastutspel
» Rör inte vår grusplan - Artikel i Södermalmsnytt
» Hoyzer rasar mot kommunens planer
» Hoyzer rasar på nytt!
» Stockholms korplag förlorare på plastgräs
» Med grus i hjärtat - en liten film om Hoyzer
» Grus für alle - ur Korpen Sthlms magasin Grus


Skandalernas lag
Hoyzer är inte bara Svarta Gamens, utan även
skandalernas lag. Här kan du hitta ett axplock
av de skandaler som skakat klubben genom åren.


Läs även:
» Skandalbild skakar Hoyzer Boyz
» Sorg och besvikelse i Hoyzer
» Storvinst för Hoyzer i skandalös slutomgång
» Läktarskandal på Girlz-matchenSeriesegrare 2012
» Hoyzerdrömmen blev till guld
» Nerver nära att grusa Hoyzers guldfirande
» Hoyzertriumfen ur ett ståplatsperspektiv
» Frälsarn talar ut om Hoyzers succé
» Coach Edgren kommenterar seriesegern
» Kapten Fridlund om Hoyzersuccén

Seriesegrare 2008
» Hoyzer Boyz osannolika seriesegrare
» Utsikt från en grästuva - en materialares betraktelser
» Hoyzer Boyz seriesäsong i siffror
» Hoyzers målkung talar ut om säsongen

Hoyzer Cup
» Hoyzer tog hem Hoyzer Cup
» Hoyzer Boyz försvarade cuptiteln
Intresseklubben antecknar
Klubbhistorik, kuriosa och annat gammalt
mög ur de hoyzerska annalerna.

ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US Sports | FORUM | BETTING
”Scaroni har en del att tänka på inför sommarens Copa América”
Kvalet startar i Sarajevo
”Sex enkla poäng ska hämtas in”
Howard förlänger med Detroit
Europeiska superligan snart här?
Champions League:   Europeiska superligan snart här?
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Champions League 08Fotboll CCM Prylhörnan Leovegas Elite prospects
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies