Silly Season-bloggen: Olic lämnar Bayern och Löfquist klar för Parma

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 19:00

På SvenskaFans:

David Löfquist klar för Parma

Mjällbys mittfältare David Löfquist är efter en lång period av spekulation äntligen klar för Parma. Bara för några dagar sedan ryktades det att Parma hade tvärvänt och nobbat Löfquist för att istället värva Mervan Celik. Men nu är övergången officiell och Löfquist har signat på för 2,5 år med Parma, med en option på förläningen med två år.
[OFFCIELLT: David Löfquist klar för Parma]

Örebro SK värvar målvakt
Det har ryktats om framför allt Kristoffer Nordfeldt. Men nu presenterar man den kanadensiska målvakten Tomer Chencinski som kommer närmast från finska ligan men har spela mycket i MLS med Toronto FC. Tomer har provspelat med ÖSK och nu skrivit på för klubben.
[Officiellt: Chencinski klar för ÖSK]

Övrig media

Olic lämnar Bayern efter säsongen

Sist vi skrev om Olic så hade han inte bestämt sig hurvida han skulle spela kvar i Bayern eller inte. Det har han nu. – Jag kommer till 50% chans att lämna Bayern i vinter. Jag kommer definitivt lämna klubben i sommar annars, säger Olic till tyska Bild.
[Goal.com]

Markovic flörtar med Chelsea

Det är inget snack om vart den 17-årige serbiske talangen Lazar Markovic vill flytta någonstans. Talangen ryktas ha en prislapp på £10M hos Partizan Belgrad. – För mig så är Chelsea den bästa klubben. Det är där jag vill spela. Jag hade bilder på Chelsea-laget hela tiden när Gianfranco Zola spelade där. Det är min dröm att gå dit, säger Markovic.
[Goal.com]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 10:00

Baldini: Sluta prata om De Rossi

Franco Baldini i Roma ber alla att sluta prata om en flytt för De Rossi, vars kontrakt går ut i juni 2012. Baldini jobbar förmodligen stenhårt på att få De Rossi att förlänga med Roma som han varit trogen hela sitt liv. – Vi måste sluta prata om det här och lära oss att hålla tyst. Allt jag kan säga är att vi verkligen vill ha kvar De Rossi, sa Baldini till Corriere dello Sport.
[SkySports]

På SvenskaFans:

Alex och Anelka lämnar Chelsea
Strax före bortamötet mot Newcastle läckte det ut i engelsk media att både Anelka och Alex lämnat in varsin transferbegäran och kommer att lämna klubben i januari. De har även blivit begärda att träna med reservlaget. Detta bekräftade André Villas-Boas direkt efter match.
[AVB: De kan lämna redan i januari]

Martin O’Neill tar över Sunderland
Sunderland valde nyligen att sparka Steve Bruce och som vanligt ryktades det direkt om Martin O’Neill, som länkats till varje tillgängligt jobb i England sedan han avgick från Aston Villa. O’Neill är väldigt duktig men ska vara kräsen med vad han tar över. Men nu O’Neill blivit lovad ekonomisk backning av Sunderlands styrelse.
[Martin O'Neill till Sunderland]

Övriga Media:


Paris St-Germains storsatsning fortsätter...

Rafa Benitez på väg in som manager
Den forne Liverpool och Inter-bossen ska vara i långt gågna förhandlingar med nyrika Paris. Man har värvat stort men saknar det stora tränarnamnet. Rafa Benitez tros vara deras man. Det påstar Al-Jazeera, som sällan har fel. Benitez är en mycket taktiskt manager som har en Champions League-titel, en UEFA cup-titel, FA-cup titel och La Liga-mästare två gånger(Med en icke-Classico klubb), allt detta innan han hade fyllt 45 år.
[Goal.com]

Kolo Toure öppnar för flytt till PSG
Efter dopningavstängningen har Kolo Touré haft väldigt svårt att ta tillbaka sin plats i Manchester City. Nu söker han speltid och får han inte börja spela matcher snart igen så medger han att han måste ställa sig själv frågan om han kan vara kvar. – Jag kan inte tänka mig en enda spelare som skulle vägra spela i Paris, säger Kolo Touré.
[Goal.com]

Robin Fredriksson2011-12-05 19:00:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen