Silly Season-bloggen: Kenneth Höie klar för Djurgården – Man City avvaktar med beslut om Guidetti

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:00

City avvaktar med Guidetti

Den upphypade svenska supertalangen John Guidettis framtid kanske inte finns i Manchester City. Han gjorde 20 mål på 23 matcher i Feyenoord och väntas nu återvända till City efter att låneavtalet gått ut. Men mycket talar för att det inte finns någon plats för Guidetti i Citys stjärnspäckade trupp. Frågan är om det inte är bäst för John att söka sig till en klubb där han inte ses som 5-6:e valet bland forwards?
[Fotbollskanalen]

På SvenskaFans:

Vart hamnar Boenisch?
Den polska ytterbacken Boenisch verkade vara så gott som klar för Stuttgart för så sent som för några dagar sedan. Men nu har någonting hänt som gjort att Stuttgart dragit sig ur affären. Frågan är vilken klubb som vågar satsa på den skadebenägna 25-åringen nu?
[Var spelar Boenisch efter sommaren?]

Kenneth Höie klar för Djurgården
Då var äntligen övergången officiell. Det har spekulerats sedan maj månad om att den kontraktslösa Kenneth Höie skulle vara intressant för Djurgården som har haft stora problem på målvaktsidan. Nu är 32-åringen klar för Djurgården och har skrivit under ett avtal på 2,5 år. Dessvärre för Djurgården så får spelaren inte användas förrän 1 augusti. Vilket betyder att man måste spela med Vaiho eller Jensen i fem matcher till.
[Höie klar för Djurgården]

Övrig media:

Schalke vill ha kvar Huntelaar
Klaas-Jan Huntelaar har under sommaren börjar hinta om att en flytt från Schalke till en större klubb inte skulle vara omöjligt. Men Schalke är inte villiga att casha in på anfallaren utan vill ha kvar honom på planen. – Huntelaar är fortfarande under kontrakt. Han är medvetet om att vi vill förlänga kontraktet och vad vi vet är han angelägen om det också, säger Horst Heldt. Schalkes general manager.
[SkySports]

Yobo till Fenerbahce?
Affären verkade ha gått i stöpet men nu är den på tapeten igen. Joseph Yobo har uttalat sig i Liverpool Echo om sin önskan om att gå till Fenerbahce på en permanent övergången. Då han spenderat de senaste två säsonger där på lån. – Att gå till Fenerbahce är det bästa jag gjort i min karriär. Jag gick till dom för att jag ville vinna titlar. Den turkiska ligan är mer teknisk än Premier League. Den engelska ligan är mer fysisk och populär i allmänhet. Men trots mina sju år i England tycker jag den turkiska ligan håller bättre kvalité, säger Yobo till Liverpool Echo.
[SkySports]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:00

Spartak Moskva jagar Lassana Diarra?

Så sent som igår skrev vi om Fenerbahces intresse för den defensiva mittfältaren. Nu har även ryska klubben Spartak Moskva fått upp ögonen. Det bekräftar hans agent. – Jag har svårt att se en flytt till Italien. Främst för att han har ett år kvar på kontraktet i Madrid. Och sedan har han ett riktigt bra erbjudande från Spartak Moskva, säger agenten Claudio Vigorelli.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Albin Ekdal köps loss av Cagliari
Svensken Albin Ekdal har varit ägd 50% av Cagliari och 50% av Juventus. Nu är det klart att Cagliari har köpt loss Ekdal. Enligt Calgiaris hemsida så är Ekdal glad över beskedet och menar att det är något som han har gått och hoppats på.
[Ekdal köps ut från Juventus]

Riquelme återvänder till Villarreal?
Den största ikonen av dem alla i Villarreal. Juan Roman Riquelme, kan vara på väg att återvända till klubben i hans hjärta. Riquelme har pratat om hur ledsen han är över att klubben åkt ur La Liga och att han kommer återvända och hjälpa laget tillbaka om de vill ha hans hjälp. – Jag är tillgänglig för Villarreal. Det är bara att ringa så kommer jag med en gång. Jag har fortfarande kvar mitt hus utan Vila-Real och åker dit med min familj minst en gång om året. Jag älskar Villarreal väldigt mycket. De gav mig möjligheter och upplevelser. Jag ställer mig till deras förfogande, säger legenden Riquelme. Om vi faktiskt får se en återkomst för Riquelme så blir i alla fall undertecknad lycklig. Det är såna historier man vill ska ske i dagens fotboll. Men som bara blir färre och färre.
[Riquelme återvänder till Villarreal?]

Övrig media:

Chamakh återvänder inte till Bordeaux
Marouane Chamakh har varit en flopp i Arsenal sedan han värvades till klubben som free agent. Det har då ryktats om en återkomst till Bordeaux men klubbens president Jean-Louis Triaud. – Det är ingen idé att hitta på saker nu. Jag försökte kontakta honom för ett halvår sedan när transferfönstret var öppet. Jag stötte på honom nyligen och då sa han att han var lycklig i London och älskade Arsenal och att allting var bra. Vi (media och presidenten) pratar om saker som inte kommer hända, säger Triaud.
[SkySports]

Robin Fredriksson2012-06-25 17:00:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen