Silly Season-bloggen: Arsenal på väg att sälja Song – Sunderland värvar in Saha

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:30

Arsenal redo att släppa Song?
Först sålde man Van Persie till ligakonkurrenten Manchester United. Nu verkar man redo att släppa Alex Song till Barcelona. Klubbarna ska vara överens om en övergångssumma på relativt låga £15M. 24-åringen anses vara en av Arsenals absolut viktigaste spelare.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Hammarby fortsätter värva

Efter att ha signat den förra djurgårdsspelaren Lucho Rodriguez har man nu gjort klart med Falkenbergs Christoffer Carlsson. ”Stoffe” ansluter till Hammarby efter säsongen och har skrivit ett kontrakt på tre år med Hammarby.
[Lucho och Carlsson klara för Bajen]

Övrig media:

Officiellt: Goitom klar för AIK

Den kanske mest läckta övergången senaste veckorna är Henok Goitom till AIK. Anfallaren väljer att flytta hem till favoritklubben. Kontraktet parterna emellan är skrivit på tre säsonger.
[FotbollDirekt]

Saha klar för Sunderland

Sunderland har nästan noll anfallare i truppen och jobbar stenhårt på att landa Steven Fletcher. Nu har man däremot gjort klar med Louis Saha på ett kontrakt över en säsong. Den extremt skadedrabbade anfallaren vet hur man hittar nätet och när han väl är frisk och kan spela är han en väldigt duktig spelare.
[SkySports]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:00

Sahin presenteras av Liverpool idag?
Enligt Oliver Kay på The Times kommer Liverpool att presentera lånevärvningen av Real Madrids Nuri Sahin idag. Sahin har under de senaste dagarna valt mellan Arsenal och Liverpool och var enligt ryktet inställd på Arsenal till en början men övertalades av José Mourinho och Xabi Alonso att välja Liverpool FC.
[Twitter]

På SvenskaFans:

Robin van Persie till United

En stor spelare har gjort ett stort svek och krossat många arsenalsupportrars hjärtan. Robin Van Persie har gått till Manchester United och kommer nästa säsong bilda anfallspar med Wayne Rooney. Arsenal väntas få £24M för anfallaren som gjorde 30 mål i ligan ifjol.
[United överens om Robin van Persie]

Javi Martinez klar för Bayern?

Enligt tyska Bild så har Bayern München värvat Javi Martinez från Bilbao. Övergången väntas landa på svindlande €40M och Martinez kommer skriva på för fem år med Bayern. Ett hårt slag för Bilbao som väntas tappa Llorente den här sommaren också.
[Javi Martinez klar enligt Bild]

Övrig media:

Luka Modric klar för Real?

Kroaten Luka Modric ser äntligen ut att få sin vilja igenom. Enligt SkySports är Tottenham och Real Madrid överens om en övergång för Luka Modric. Prislappen landar enligt samma källa på £23.6M och kan stiga med £3.9M till beroende på prestationer.
[SkySports]

Valencia värvar Nelson Valdez

Den hårt arbetande paraguayanska anfallaren Nelson Valdez är klar för Valencia. Den spanska klubben lånar honom den kommande säsongen från ryska Rubin Kazan. 28-åringen behöver bara genomgå en läkarundersökning.
[SkySports]

Robin Fredriksson2012-08-16 17:35:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen