Inför: Crawley Town – AFC Wimbledon
Kan Davison fortsätta göra mål?

Wimbledon möter gamla rivalen Crawley Town och hoppas på att kunna ställa saker tillrätta efter förra veckans bottennapp.

Tisdagens katastrofala 2–5-förlust mot Mansfield kommer troligtvis sitta kvar i huvudena hos Wimbledon. Man gick tidigt upp i en 2–0 ledning men innan första halvlek hann ta slut hade man tappat till 2–2 och rutinerade backen Chris Gunter hade fått syna det röda kortet. Andra halvlek var plågsam att se och Wimbledon luftade flera unga spelare men lyckades inte skapa mycket. Mansfield däremot lyckades göra 3 mål och vinna matchen enkelt.

Försvarmässigt har det, trots en väldigt rutinerad trupp, sett darrigt ut och Will Nightingale har inte fått den bästa starten.  Chris Gunters röda kort överklagades i veckan och togs bort så han är aktuell för spel mot Crawley.
Paris Maghoma gjorde inte sin bästa insats mot Mansfield och mittfältet kom inte många meter i andra halvlek. Troligtvis blir det inga större förändringar då Alex Woodyard fortfarande inte är redo för spel och Luke McCormick fortfarande är på väg bort. Ayoub Assal, George Marsh, Jack Currie och Paris Maghoma kan antas vara givna i startelvan

Anfallsmässigt har det däremot börjat lossna. Med Nathan Young-Coombes två mål förra lördagen och Josh Davisons två mål mot Mansfield senast har våra anfallare nu börjat producera mål. Lånet från Huddersfield Kyle Hudlin har dragit på sig en ljumskskada och har återvänt till Huddersfield för behandling men kommer tillbaka när han är redo.

Crawley Town har inlett svagt och har bara en poäng på sina fyra första matcher. Man har ett par intressanta spelare som gamle Wimbledonlegenden George Francomb som gjorde över 200 matcher för the Dons. Anfallaren Dom Telford gjorde 25 mål för Newport County förra säsongen i League Two så det blir en att se upp med.

Förhoppningsvis kan Wimbledon studsa tillbaka och ta med sig tre poäng hem, det borde inte vara omöjligt. Come on you Dons!