Inför Nottingham Forest - Southampton FC

Inför Nottingham Forest - Southampton FC

Tricky Trees tar emot Änglarna från engelska sydkusten Southampton på City Ground måndag 8 maj kl 21:00 Viaplay live

Nottingham Forest är ett av fem lag som kämpar för även nästa säsong kunna kalla sig Premier League lag. 

Att matchen på måndag kväll måste vinnas till varje pris, om Forest återkomst till högsta ligan ska bli längre än ett år. Förhoppningsvis kan vi ta med oss den fina prestationen mot Brighton, som slutade 3-1. En annan viktig faktor är den underbara hemmapubliken, som kan lyfta spelarna till stordåd. 

Det värsta är att skadebekymmer verkar aldrig att ta slut, vilket gör det svårt att plocka ut en startelva.

Det råder frågetecken gällande Brennan Johnson och Danilo, men förhoppningsvis kan de spela. Ytterligare två viktiga kuggar som eventuellt är tillgängliga är Ryan Yates och Remo Freuler. Möjligen kan Jack Colback vara aktuell.

En möjlig startelva:
Navas * Felipe * Worrall * Niakhate * Aurier * Freuler * Yates * Lodi * Danilo * Gibbs-White * Awoniyi 


 
COME ON U REDS!!!

Det kommer att bli en kamp ända in i sista omgången och det är dessa lag det handlar om.

S = Spelade Matcher 
P = Poäng 
M = Målskillnad 

West Ham: S 34 P 34 M -13
Londonlaget förlorade sin senaste match borta mot Manchester City med 3-0. The Hammers hade stora förhoppningar om att förbättra sin sjunde plats från förra säsongen, men spelet har inte fungerat. Den enda anledningen att David Moyes forfarande håller i rodret är avancemanget i Europa League fram till semifinal.
Återstående matcher:
Manchester United(H) , Brentford(B) , Leeds(H) , Leicester(B)

Leicester: S 34 P 30 M -13

Tre lag har trettio poäng inför de fyra sista omgångarna. Laget har inte förlorat på de tre senaste, vilket kan bero på tränarbytet i april. Lämnade gjorde Brendan Rogers och in kom Dean Smith. Det faktum att den Turkiska landslagsspelaren Caglar Soyuncu återkommit från skada, Youri Tielemans har hittat formen och den gamle skyttekungen Jamie Vardy gjort två mål på de två senaste. Om det räcker återstår att se.
Återstående matcher:
Fulham(B) , Liverpool(H) , Newcastle(B) , West Ham(H)

Leeds: S 35 P 30 M - 25

Att byta tränare från Marcelo Bielsa till Jesse Marsch till Javier Garcia till Sam Allardyce på 18 månader, är ett bevis på att allt inte står rätt till i klubben. Om det inte ska bli degradering, så måste Big Sam försöka trolla med knäna. Laget förlorade lördagsmatchen mot Manchester City med 2-1.
Återstående matcher:
Newcastle(H) , West Ham(B) , Tottenham(H)

Nottingham: S 34 P 30 M -32

De röda borde ha fått med sig minst en poäng i förlusten mot Brentford med 2-1. Vilket berodde på två olyckliga ingripande av vår målis Navas. Laget har haft stora skadebekymmer hela säsongen, men även att klubben värvade ett stort antal nya spelare. De goda nyheterna är att vår coach fortfarande heter Steve Cooper. Den dåliga nyheten är att laget bara vunnit en av de 13 senaste. Det som kan rädda oss är det starka spelet på City Ground.
Återstående matcher:
Southampton(H) , Chelsea(B) , Arsenal(H) , Crystal Palace(B)

Everton: S 34 P 29 M -25

Det tog Sean Dyche fem år att förvandla Burnley till ett relativt stabilt Premier League lag. Han har endast varit fyra månader på Goodison Park, och laget hade en viss positiv effekt i början. Det verkar dock som de återgått till gamla synder, med ett darrigt försvarsspel och länge avsaknad av en anfallare.
Återstående matcher:
Brighton(B) , Manchester City(H) , Wolves(B) , Bournemouth(H)

Southampton: S 34 P 24 M -32

The Saints är i praktiken redan ur ligan, och börjar planera för spel i Champions-ship nästa säsong. När man nu är inne på sin tredje coach, så är det bara att konstatera nederlag. Återstående matcher:
Nottingham(B) , Fulham(H) , Brighton(B) , Liverpool(H)


















 

Jan Gustafsson@janne25guss2023-05-07 19:04:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg