Torsdagskollen v. 6 (nr 17): The Blades
Pinsam förlust mot Aston Villa senast! Blir det bättre mot Luton på bortaplan till helgen?

Torsdagskollen v. 6 (nr 17): The Blades

Efter 0-5 hemma mot Aston Villa har redaktionen svårt att hitta ord på denna icke-insats. Tankarna är redan på nästa säsong. Blir Sheffield United det nya Stoke eller Birmingham City?

Det blev ännu en storförlust när The Blades blev överkörda av Aston Villa med 5-0. Redan efter 20 minuter stod det 0-4 och redan då började Bramall Lane tömmas på publik. Fansen hade tröttnat och gick hem. Det svider i hela min Blades-själ att förlora varje vecka men detta var värre. Laget var inte ens med i matchen och kämpade inte. Det är tungt att se! Detta visar också på den enorma skillnaden mellan Premier League och Championship just nu. Tyvärr blir den större och större, eller som en West Bromwich-fan skrev i lördags: frågan är om jag vill gå upp i Premier League när jag ser Sheffield United och Burnley. Tro det eller ej, men The Blades gjorde ett mål på övertid.. Detta skötte naturligtvis VAR och tog bort. Jag har aldrig tyckt om VAR och kommer aldrig att gilla det heller. Som väl är finns det inget VAR i Championship. 

Just nu i skrivande stund så skulle jag vara nöjd om Sheffield United klarar en mittenplacering nästa säsong i Championship. Blir vi det nya Stoke eller Birmingham City som mest kommer att ligga mellan plats 14-19 i Championship de närmaste åren eller kommer någonting annat hända? Känslan är så negativ just nu och precis som alla andra Blades-fans väntar vi bara på att säsongen ska ta slut.

På lördag eftermiddag väntar Luton på Kenilworth Road och i nuläget känns det som ännu en förlust för Sheffield United. Låt oss hoppas att vi alla fall undviker en ny storförlust! Den här matchen hoppas jag att Wilder ställer upp med en defensiv laguppställning och faktiskt försöker spela för att inte släppa in så mycket mål. Defensiven måste bli mycket bättre!

Luton känns som det enda av de uppflyttade lagen som i alla fall har en chans att stanna kvar i Premier League. De har en idé och en spelplan som fungerar. Kryssade 4-4 mot Newcastle på bortaplan senast. Mycket imponerande! 


Up The Blades 

UTB 

Ola Paulsson 2024-02-08 16:00:00
Author

Fler artiklar om Sheffield U