André Boman är klar

André Boman är klar

Ytterbacken har skrivit på ett långtidskontrakt med IF Elfsborg.

André Boman har i år gått från klarhet till klarhet. Det började ryktas i början av december att han var på väg till IF Elfsborg ifrån Varbergs BoIS. Nu under tisdagskvällen står det klart att han ansluter till Boråsklubben i januari. Kontraktet är skrivet över säsongen 2027.

André Boman till Elfsborg.se:
– Känslan är jättebra verkligen! Elfsborg är en stor klubb och jag har de förutsättningar jag behöver här för att bli en jättebra fotbollsspelare.

Stefan Andreasson:
– Andrés framfart i Allsvenskan 2022 som kröntes med en plats i det svenska A-landslaget till januariturnén har nog inte gått någon förbi. Efter bra diskussioner först med Varbergs BoIS och sedan med André själv kan vi nu hälsa André välkommen till IF Elfsborg. André har skrivit på ett avtal som sträcker sig till säsongen 2027 ut och ansluter till IF Elfsborg när laget börjar träna igen i januari.

Jimmy Thelin:
– André är en målmedveten och ambitiös spelare som passar bra in i vår grupp. Han har en snabb, explosiv och fysisk profil. André är ung och utvecklingsbar med erfarenhet från Allsvenskan och kan användas på flera positioner.

André Boman föddes den 15:e november 2001. Karriären börjades i Lilla Träslövs FF. 2018 kom han till Varbergs BoIS. Under både 2019 och 2020 var han utlånad till Varbergs GIF. 2021 var han i Ullareds IK på lån.

Välkommen, André!

Maximilian Dammmaximiliandamm@hotmail.com2022-12-20 17:16:00
Author

Fler artiklar om Elfsborg