Anfallare förlänger

Anfallare förlänger

Jack Cooper Love har skrivit på ett långt kontrakt.

Forwarden Jack Cooper Love gjorde succé i Skövde AIK ifjol. 14 mål och fyra assist på 27 matcher. Idag blev det spikat att han förlänger sitt kontrakt över säsongen 2025.

Jack Cooper Love till Elfsborgs hemsida:
– Det känns väldigt bra, Elfsborg är föreningen jag varit i sedan jag var 15 år gammal och jag har alltid haft som mål att det är här jag vill lyckas och här jag vill slå igenom.

Han fortsätter:
– Att klubben visar att dom tror på mig och ger mig en treårsförlängning, det är väldigt uppskattat från min sida. Nu är det bara upp till mig att köra på och se till att prestera för att få det genombrottet jag har haft som dröm sedan jag kom hit.

Manager Jimmy Thelin:
– Jack har utvecklats på ett sätt som vi önskat med utlåningen till Skövde AIK. Jack har egenskaper i sitt kombinationsspel och avslutsförmåga som är väldigt intressanta.

Klubbchef Stefan Andreasson:
– Det känns bra att vi är överens om ett nytt avtal med Jack. Han har haft en fin utvecklingskurva och tagit stora kliv inte minst under utlånet till Skövde. Nu ser vi fram emot att se honom ta ytterligare kliv i Elfsborgströjan under de kommande åren.
Han är född 25:e december 2001 och moderklubben är Aneby SK. Han kom till IF Elfsborg 2017.

Maximilian Dammmaximiliandamm@hotmail.com2023-03-03 17:55:00
Author

Fler artiklar om Elfsborg