Elfsborgskollen: Succé i Europa för yttern

Simon Hedlund dominerade mot Pogon Szczecin och tog Bröndby IF vidare till nästa omgång i Europa Conference League.

BELGIEN!
Joseph Okumu - KAA Gent.

90 minuter mot St. Truiden (1-1).

DANMARK!
Viktor Claesson – FC Köpenhamn.

Ett mål och 90 minuter när FC Köpenhamn förlorade med 4-2 mot Viborg FF.

Simon Hedlund – Bröndby IF.
Två mål och 75 minuter när Bröndby IF besegrade Pogon Szczecin med 4-0 i Europa Conference League. Sammanlagt slutade dubbelmötet 5-1. Gult kort och 90 minuter när Bröndby IF förlorade med 2-0 mot Silkeborg IF.

Issam Jebali – Odense BK.
Skadad mot FC Midtjylland (5-1-förlust).

Robert Gojani – Silkeborg IF.
Skadad mot Bröndby IF (2-0-vinst).

Marokhy Ndione – Viborg FF.
Inhopp i minut 68 mot FK Süduva (Europa Conference League). Viborg FF vann med 1-0 (2-0 sammanlagt). Efter 82 minuter kom han in mot FC Köpenhamn. Vinst med 4-2.

David Boysen – Fremad Amager.
Hoppade in efter 76 minuter när Fremad Amager förlorade med 2-1 mot Vejle BK.

ENGLAND!
Anthony Elanga – Manchester United FC.

Spelade 76 minuter i träningsmatchen mot Atlético Madrid. Manchester United FC förlorade med 1-0. Spelade inte mot Vallecano (vänskapsmatch). Matchen slutade 1-1.

Alex Dyer – Wealdstone FC.
Oklart hur mycket han spelade i träningsmatchen mot Billericay. Wealdstone FC vann med 5-1. Mot Chelmsford blev det en 3-0-förlust (vänskapsmatch). Vet inte hur mycket mittfältaren spelade.

FRANKRIKE!
Oliver Zandén – Toulouse FC.

Oklart hur mycket han spelade i träningsmatchen mot Clermont. 1-0-förlust.

Arber Zeneli – Stade de Reims.
Hoppade in i paus när Stade de Reims spelade 2-2 mot Sassuolo. Gjorde ett mål i träningsmatchen.

Stian Rode Gregersen – Bordeaux.
Spelade hela första ligamatchen mot Valenciennes (0-0).

ITALIEN!
Marcus Rohdén – Frosinone.

Osäkert hur mycket mittfältaren spelade i vänskapsmatchen mot Ternana. Frosinone vann med 3-2.

NEDERLÄNDERNA!
Jesper Karlsson – AZ Alkmaar.

Celta Vigo är intresserad av yttern. Missade mötet mot Tuzla City i Europa Conference League. 4-0-seger för AZ Alkmaar (5-0-sammanlagt).

Rami Kaib – Heerenveen.
Varberg vill låna in den snabba försvararen enligt Sportbladet. Spelade hela träningsmatchen mot Excelsior. Heerenveen vann med 3-1.

NORGE!
Niklas Gunnarsson – Strömsgodset.

Spelade 90 minuter mot Molde FK (3-0-torsk).

Jörgen Horn – Sarpsborg 08.
Rött kort mot Lilleström SK (2-0-torsk).

Frederik Holst – Lilleström SK.
Var skadad i Europa Conference League mot SJK. Lilleström SK vann med 5-2. 6-2 sammanlagt. Även skadad i ligan mot Sarpsborg 08. Lilleström SK vann med 2-0.

Kevin Kabran – Viking Stavanger FK.
Spelade 90 minuter när Viking Stavanger FK vann med 2-1 mot Sparta Prag i Europa Conference League. Viking Stavanger FK vann dubbelmötet med just 2-1.

Mathias Dyngeland – SK Brann.
90 minuter i 3-0-vinsten mot Kongsvinger IL och i 5-1-vinsten mot Bryne.

Sivert Heltne Nilsen – SK Brann.
Spelade hela matchen mot Kongsvinger IL (3-0-vinst). Även 90 minuter mot Bryne (5-1-vinst).

Henning Hauger – Baerum SK.
Spelade 60 minuter när Baerum SK förlorade med 3-2 mot Asker.

SPANIEN!
Alejandro Portillo – Vélez CF.

Vélez CF spelade ingen match den här veckan.

SVERIGE!
Jonathan Levi – IFK Norrköping.

Spelade hela 2-0-torsken mot IFK Göteborg.

Gustaf Lagerbielke (UTLÅNAD) – Degerfors IF.
Spelade 90 minuter när Degerfors IF skrällde och vann med 2-1 över Kalmar FF.

Daniel Gustavsson – Örebro SK.
Fick 83 minuter mot IK Brage (3-1-torsk).

Anton Andreasson – Örgryte IS.
Gult kort och 90 minuter mot Västerås SK (1-1). Även 90 minuter i 1-0-vinsten mot Utsiktens BK.

Anton Lans – Örgryte IS.
Varnad och spelade 85 minuter när Örgryte IS spelade 1-1 mot Västerås SK. Spelade hela Göteborgsderbyt mot Utsiktens BK på kanten. Örgryte IS vann med 1-0.

Viktor Götesson – AFC Eskilstuna.
Spelade 61 minuter när AFC Eskilstuna förlorade med 3-2 mot Östers IF. 58 minuter mot Dalkurd FF (0-0).

Jesper Manns – AFC Eskilstuna.
Spelade inte mot Östers IF (3-2-förlust) eller mot Dalkurd FF (0-0).

Anton Thorsson – Jönköpings Södra IF.
Kom in i minut 80 mot Östersunds FK (1-1).

Viktor Prodell – Västerås SK.
Bänkades hela Örgryte-matchen (1-1). 66 minuter mot Östers IF (2-2).

Gustav Broman – Norrby IF.
Var inte med mot Trelleborgs FF (3-2-förlust).

Anton Wede – Norrby IF.
Borås Tidning har skrivit om honom. Gjorde ett mål på straff och spelade hela 3-2-torsken mot Trelleborgs FF.

Filip Schyberg – Skövde AIK.
90 minuter och ett skott utanför när Skövde AIK förlorade med 2-1 mot Trelleborgs FF. Varning och spel hela 1-1-matchen mot IF Brommapojkarna.

Jack Cooper Love (UTLÅNAD) – Skövde AIK.
Jagas av Strömsgodset. Målskytt som vanligt, dock förlorade Skövde AIK mot Trelleborgs FF med 2-1. 90 minuter. Även 90 minuter mot IF Brommapojkarna (1-1).

Kevin Holmén (UTLÅNAD) – Skövde AIK.
Varnad och spel hela matchen mot Trelleborgs FF (2-1-torsk). Assist och 90 minuter mot IF Brommapojkarna. Matchen slutade 1-1.

Prince Isaac Kouame (UTLÅNAD) – Skövde AIK.
Hoppade in efter 78 minuter när Trelleborgs FF vann med 2-1 mot Skövde AIK. Var inte med mot IF Brommapojkarna (1-1).

Arian Kabashi - Dalkurd FF.
Är nära Degerfors IF. 90 minuter spelade och gult kort mot AFC Eskilstuna. Matchen slutade 0-0.

Filip Gustafsson – GAIS.
Hoppade in efter 66 minuter i 4-0-vinsten mot Qviding FIF.

Tim Stålheden – Falkenbergs FF.
90-minuters-man mot IFK Malmö. Falkenbergs FF vann med 3-0.

Joakim Engström – Torns IF.
Spelade 69 minuter i 1-0-förlusten mot FC Trollhättan.

Kevin Liimatainen - FC Trollhättan.
Kom in i paus mot Torns IF (1-0-vinst).

Alibek Aliev - FC Trollhättan.
Fanns inte med i truppen när FC Trollhättan vann med 1-0 mot Torns IF.

Viktor Nilsson – Tvååkers IF.
Spelade hela 4-3-vinsten mot Lindome GIF. Gjorde 2-0-målet.

David Olsson - Lindome GIF.
90 minuter mot Tvååkers IF (4-3-förlust).

Simon Andersson – Sollentuna FK.
Sollentuna FK spelade ingen match den här veckan.

Simon Lundevall – IFK Eskilstuna.
Oklart hur mycket han spelade mot Hollands Kombo (träningsmatch). IFK Eskilstuna förlorade me 3-0. Det är även osäkert hur mycket han fick spela i 3-2-vinsten mot Åby IF. En vänskapsmatch.

Mattias Özgün – Skiljebo SK.
Skiljebo SK spelade ingen match den här veckan.

Rasmus Rosenqvist - Hestrafors IF.
Hestrafors IF spelade ingen match den här veckan.

Richard Yarsuvat – Dalstorps IF.
Dalstorps IF spelade ingen match den här veckan.

TURKIET!
Ibrahim Dresevic – Faith Karagümrük SK.

Oklart hur mycket han spelade i träningsmatchen mot Sakaryaspor (3-3).

Deniz Hümmet - Caykur Rizespor.
Oklart hur mycket han spelade i träningsmatchen mot Giresunspor. Caykur Rizespor vann med 2-1.

USA!
Adam Lundqvist – Houston Dynamo FC.

Fick uppleva 90 hemska minuter mot Philadelphia Union. 6-0-torsk.

Christopher McVey – Inter Miami CF.
Räddade en poäng för Inter Miami CF på övertid mot FC Cincinnati (4-4). Spelade hela matchen.