Gåva från LSK FANS till klottersanering Thordéngården

Gåva från LSK FANS till klottersanering Thordéngården

Inför derbyt mot Oddevold på Rimnersvallen tidigare i höstas så hade någon/några klottrat på Thordéngården och kopplat sig till LSK. LSK FANS, Leguanerna och Ljungskile SK har tidigare kommunicerat att man tar kraftigt avstånd från skadegörelsen och fördömer det inträffade. Samtidigt startade LSK FANS en insamling där LSK-supportrar kunde skänka valfri gåva för att saneringen av klottret samtidigt som man visade att man tog avstånd från skadegörelsen. 

Nu har vi summerat vilket visar att det var många som engagerade sig och stöttade initiativet. Saneringen av Thordéngården är nu klar och de samlade gåvorna från LSK FANS är överräckt till Oddevold, där vi kan konstatera att gåvorna räckte i stort sett till hela kostnaden för saneringen. 

- Oddevold är tacksamma för den fina gåvan från LSK FANS som visar att de goda krafterna är större i klubben, säger Oddevolds ordförande Bengt Bäckman.

LSK FANS är tacksamma för alla som skänkte gåvor till insamlingen och på så vis både tog avstånd för skadegörelsen, men även visade hur riktiga supportrar visar sitt stöd.

Styrelsen
LSK FANS

Robert Ohlson2023-11-03 17:04:00

Fler artiklar om Ljungskile

Nu är det allvar