Intervju med Norrköpingsupporten inför matchen mellan IFK Norrköping och Kalmar FF! "Era fasta känns farliga, där har Peking varit lite svaga tycker jag."

Inför matchen tog vi en pratstund med Niklas Ulvenmark som håller på IFK Norrköping. Vad har man för bild av Kalmar FF som supporter till Norrköping? Vad behöver vi se upp med i deras spel?

12:a efter 22 omgångar, hur nöjd är du med er säsong hittills?
Det är väl svårt påstå att man är nöjd med en 12e plats. Truppen är så pass mycket bättre än den placeringen. Det har dock börjat att se lite bättre ut med ny tränare och lite bättre spel i all fall.

Vad tror du om den avslutande delen av säsongen för er del?
Som sagt, det har sett bättre och bättre ut. Det viktiga nu är att bygga en grund för nästa år. Jag får lite flashbacks från säsongen 2014. Man vet ju hur det gick året efter sen…

Vad har man för bild av Kalmar FF som supporter till Norrköping?
Kalmar som lag påminner en del om hur Norrköping spelade i slutet av Jens Gustafssons period. Mycket bollinnehav men lite verkstad. Handbollsanfall som inte mynnar ut i något. Så jag tror en del kan känna igen sig i hur dom spelar. Sen är väl relationen till Kalmar som lag rätt obefintlig för många. En rolig resa och ett kul lag att möta.

Har du någon spelare i ditt lag som du vill lyfta fram inför matchen mot Kalmar FF?
Svårt att inte säga Sigurdsson. Jäklar vilken spelare det blivit. Se upp för honom.

Vad behöver ni se upp med i Kalmar FF:s spel?
Helt klart det faktum att ni har ett grymt bollinnehav. Era fasta känns farliga, där har Peking varit lite svaga tycker jag. Omställningarna är ju rätt vassa med.

Vad behöver ni göra för att vinna över Kalmar FF?
Vara noggranna och effektiva. Jag tror inte det kommer bjudas på särskilt många lägen eftersom Kalmar oftast har bollen. Men det kanske saknas lite snabbhet centralt i backlinjen som går att nyttja vid omställningar.

Om du får tippa ett resultat, hur slutar matchen?
Jag hoppas alltid på målkalas! 2-3.

Stort tack till Niklas för hans medverkan!

Christoffer Karlströmkalmarcoffe2022-09-16 12:19:24
Author

Fler artiklar om Kalmar FF

Jens Karlsson inför Mjällby AIF "Vi har inte haft problem med att fylla tiden."