Melker Hallberg efter förlusten i genrepet. "Vi kommer stå ruskigt taggade på söndag"

Röda Bröder träffade Melker Hallberg efter matchen mot Östers IF och pratade om förlusten men även om det som väntar nästa helg på Tele2 Arena.

Hur ser du på matchen?
-En match med två olika halvlekar, i första tycker jag att vi spelar riktigt bra fotboll och kommer in mellan deras lagdelar, ut på kanterna och in i straffområdet och skapar chanser och det är ju 2-1 i halvtid. Sen i andra halvlek så blir det lite byten och vi har spelare som inte riktigt är redo för 90 minuter och det är unga killar som kommer in och de måste lära sig också, att det är på riktigt. Men det är en match med två olika halvlekar.

Ett genrep är ju alltid ett genrep men det är en allsvensk premiär som stundar. Hur sugen är du på Allsvenskan efter denna matchen?
-Det ska bli väldigt roligt, vi har en spännande trupp. Är alla skadefria och fit så tror jag att det kommer att bli en bra säsong.

Ni har haft ett litet miniläger här på Ekerum, hur ser du på lägret och det som väntar?
-Vi har fått komma ihop ännu mer som grupp, tränat på bra planer så det har varit kanon. Så vi är redo och kommer att stå ruskigt taggade nästa helg.

Du har ju både fått spela som innermittfältare och som mittback under försäsongen. Hur har det varit?
-Mittback är väl inte min position men jag är där och hjälper till och det är väl skönt för coach att jag kan göra det om det skulle behövas.

Nu väntar en veckas träning innan premiären på Tele2 Arena. Har du något du vill säga till alla som ska åka upp till Stockholm och stötta er?
-Hoppas vi ses där så ska vi göra allt för att ta tre poäng och fira tillsammans efter matchen.