fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM FSport Prylhornan
START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN  Ishockey: SVERIGE | NHL  Bandy: SVERIGE  Övrigt: US | FORUM | BETTING
Medlem
Besökare: 94340 | Medlemmar: 180219

Kom ihåg mig
LHC-bloggen Redaktionens tankar om säsongsinledningen
LhcFans-redaktionen uttrycker sina tankar om säsongsinledningen.

LHC-bloggen: Redaktionens tankar om säsongsinledningen

Med SHL-säsongens tolv första matcher avklarade för Linköpings del tyckte vi på LhcFans-redaktionen att det passade utmärkt att utnyttja denna matchfria helg till lite reflektion. Mattias Wallenberg, Christian Lindström och Alexander Frejd svarar på fyra frågor var och uttrycker sina tankar om säsongsinledningen.

Följande frågor besvaras av redaktionen: 
1. Vad ger du för betyg på insatsen hittills (1-5 där 5 är bäst)?
2. Vilka tre saker anser du att LHC behöver förbättra inför fortsättningen?
3. Vilka spelare har imponerat på dig hittills?
4. Vilka spelare hade du förväntat dig mer av?


Mattias Wallenberg

1. 1

2a) Grundspelet - just nu har vi inget att falla tillbaka på
b) Försvarsspel - det är alldeles för ostrukturerat i egen zon och spelarna verkar inte ha en plan för olika situationer.
c) Gå på mål - alldeles för mycket tid spenderas i rundlar och så har det länge varit med Tangnes, mål görs framför mål inte brevid eller bakom.

3. Enstaka matcher: Billins, Larsson, Derek Roy, Mathis Olimb. hela säsongen: Derek Roy. Olimb har verkligen tagit kliv uppåt och något måste varit fel förra säsongen? Billins och Larsson är väl de enda som varit ok i år medan Roy har sett ut som en skänk från himmelen. Får vi nån gång ordning på spelet blir Roy kung i SHL. 

4. Alla.

Christian Lindström

1
. 2 - nära en etta här. 2 3-poängare på 10 försök är riktigt dåligt.

2a) Lägstanivån måste upp. Innebär främst att lägena måste värderas bättre i egen zon.
b) Powerplay måste förbättras.
c) Kampviljan runt målburarna måste snäppas upp. Det ser lojt ut emellanåt.

3. Framför allt Mathis Olimb. Helt uppenbart att han drogs med ngn form av problem förra säsongen. Ser ut som en ny spelare. Andrew Gordon, som ser ut att ha studsat tillbaka efter ett tufft fjolår. Eddie Larsson tycker jag bara blir bättre och bättre för varje match. Pålitlig pjäs. Många sa att Derek Roy var slut. Jo, men tjena! Klart han passerat sin prime, men levererar hög kvalitet.

4. Niklas Lundgren tyckte jag gjorde en svag säsong förra året. Tycker tyvärr inte han är bättre i år. Jakob Lilja river och sliter, men får inte ut mycket av det. Måste börja producera regelbundet. Mårtensson har varit osynlig, och det känns lite trist. Men där tror jag ändå vi får se stigande form framöver. Patrick Mullen har varit riktigt dålig så här långt.

Alexander Frejd

1. 2. Knappt godkänt för ett lag med toppambitioner att spela så ojämnt som man gjort och ettan är nära. Tvåan kommer dock av att det hittills har rört sig om säsongens tolv första matcher, vilket blir en förmildrande omständighet. Nu närmar vi oss dock en punkt då man dock inte längre kan gömma sig bakom att det ännu är tidigt på säsongen och från och med nu är det dags att steppa upp för att betyget inte ska sjunka till en etta!

2a) Matchcoachningen – Jag har än så länge förtroende för att Dan Tangnes och hans tränarkollegor har vad som krävs för att leda det här laget mot framgångar. Om detta ska kunna hända måste dock tränarstaben bli avsevärt bättre på att plocka fram en plan B om plan A fått laget att köra fast. Jag tycker att en tränare gör rätt i att ge sina spelare förtroende att växa in i spelet och självklart ska den grundläggande spelidén hållas intakt i den mån det går, men när laget ligger under inför sista perioden och spelet kört fast i två raka tjugominutare dessförinnan måste tränarstaben göra något annat än att bara stå med armarna i kors och säga att ”spelet klickar snart”. Långsiktigt tänk är bra, men inte när en seger är inom räckhåll och spelet står still. Annars finns det en risk för att Cluben ger bort alldeles för många segrar så här i början i väntan på att vinden vänder.

b) Boxplayspelet – Linköping har tidigare år varit riktigt starka i boxplay och lyckats bryta ner motståndarnas offensiva intentioner gång på gång. Den här säsongen har boxplayspelet varit under all kritik och ytor som tidigare aldrig gapat tomma har varit så öppna att det hade varit ett under av storlek XL om motståndarna missat att utnyttja det. Special teams är oerhört viktigt i dagens hockey och ska LHC ha något med toppstriden att göra måste boxplayspelet närma sig den kolossalt imponerande nivå som många gånger varit ett faktum de senaste åren då varje spelare offrat allt och lite till för att freda målet från påhälsning.
c) Jämnheten – Upp och ner. Hopp och förtvivlan. LHC har minst sagt blandat och gett såhär långt och lärt sina fans att varken glädjas över eller ge upp något i förtid . En imponerande förstaperiod har flera gånger avlösts av en katastrofal andra-och/eller tredjeperiod och vice versa. Sällan har laget svarat för en solid insats under en hel match och så länge matcher inte kommer avslutas efter fyrtio minuter har jag fruktansvärt svårt att se hur det ska kunna hålla.

3. Är grymt imponerad av sättet som Derek Roy lett laget under perioder med sin skicklighet och rutin. Chad Billins var ju en ”säker” värvning som man visste vad man skulle få av, men kan trots det inte låta bli att hylla amerikanens pondus över hela banan. Kristian Näkyvä inledde fjolårssäsongen katastrofalt, men tycks ha lämnat allt det bakom sig för att istället bli den kreativa ledare i försvaret han var tänkt att bli redan ifjol. Är dessutom extra imponerad av att Daniel Olsson-Trkulja verkar ha lyckats utmärkt med att ta det svåra klivet upp i SHL från HA.

4. Finns egentligen två spelare som inte imponerat alls på mig hittills. Patrick Mullen är visserligen skadad nu, men såg inte alls ut att vara någon pucktrygg försvarare under de matcher han spelade i inledningen. Tvärtom slarvades det en hel del både framåt och bakåt och det såg ut som att han ville vända och byta mer eller mindre varje gång han äntrade isen. Även Tony Mårtensson hade jag förväntat mig mycket mer av. Jag förstår att han inte längre är den överlägsna poängplockare han var under sin förra sejour i Cluben, men jag saknar den där glöden i ögonen att åka den sista metern för att skapa en målchans som en offensiv spelare ska ha. Nu har det alltför ofta sett ut som att Mårtensson åkt runt i bakgrunden och gömt sig för pucken och bättre än så här vet vi sannerligen att den forne poängkungen kan spela!
 


0 KOMMENTARER      2972 VISNINGAR
SAMMANSTÄLLNING: ALEXANDER FREJD
2017-10-21 13:42:00


Artikelkommentarer

CROSS Artikelkommentarsfunktionen stängd


Tidigare blogginlägg

LHC-bloggen: Bibic klar för Cluben!
Linköping Linköping har gjort sitt första nyförvärv sedan i höstas och det är en rollspelare som saknats i årets trupp.

LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #2
Linköping Dags för del 2 i vår betygsammanställning. Den här gången är det jag själv och vår andra rutinerade räv Christian Lindström som står för betygen, håll till godo!

LHC-bloggen: Halvtidsbetyg #1
Linköping Snart har halva serien gått och då bjuder vi er läsare på en utvärdering av alla spelare från årets LHC. Först ut är våra skribenter Johan och Alexander.

LHC-bloggen: Redaktionens tankar om säsongsinledningen
Linköping Med SHL-säsongens tolv första matcher avklarade för Linköpings del tyckte vi på LhcFans-redaktionen att det passade utmärkt att utnyttja denna matchfria helg till lite reflektion. Mattias Wallenberg, Christian Lindström och Alexander Frejd svarar på fyra frågor var och uttrycker sina tankar om säsongsinledningen.

LHC-bloggen: Vi har er precis där vi vill
Linköping Det är nu det börjar, Brynäs har vaggats in i en mental säkerhet och det är nu vändningen kommer.

LHC-bloggen: Kvartsfinal!
Linköping What a wonderful time to be alive! Nu är det bara cirka 1 dag 7 timmar, 3 minuter och 13 sekunder kvar innan slutspelet börjar på riktigt och här kommer några av våra skribenters tippningar inför kvarten.

LHC-bloggen: Tankar inför kvarten
Linköping Med en vecka kvar till första kvarten och två dagars distans till sista omgångens resultat och de konsekvenser som följde kring aktuella slutspelskombatanter känns det som ett ypperligt läge att vädra några tankar kring det som komma skall för Linköpings del. LHCFans bloggare Alexander Frejd stolpar upp några viktiga faktorer inför kvartsfinalduellen med Brynäs.

LHC-bloggen: Månadens spelare: Februari
Linköping Ytterligare en månad har passerat och vi blickar framåt mot den mest rafflande perioden av SHL-säsongen. Men innan vi kan fästa blicken på det slutspel som står för dörren återstår fortfarande att summera den februarimånad som varit med att återigen utse Månadens spelare.

LHC-bloggen: Tankar efter gårdagen
Linköping

LHC-bloggen: Månadens spelare: Januari
Linköping Årets första månad är till ända och det blev en riktigt framgångsrik sådan för Linköping HC. Därmed finns det också gott om fina prestationer att välja mellan nu när vi på redaktionen än en gång ska utse Månadens spelare.

LHC-bloggen: Månadens spelare: December
Linköping December månad har varit en tid då Linköping HC har blandat och gett på isen, vilket har gett lika många segrar som förluster. Nu har december månad passerat och det har återigen blivit dags att utse månadens bästa LHC-spelare. Vinnare denna gång? En bekant spelare i sammanhanget.

LHC-bloggen: Halvtidskollen!
Linköping Med landslagsuppehåll i ligan och ungefär halva grundserien avklarad passar vi på LHCFans- redaktionen på att precis som förra säsongen göra en halvtidskoll innehållande betyg på samtliga spelares prestationer hittills. Betygen är satta utifrån en femgradig skala och är baserade på varje enskild spelares prestation i relation till roll och förväntningar.

LHC-bloggen: Månadens spelare: November
Linköping Efter en tung inledning har Linköping HC fått spelet att stämma alltmer på sistone och det som så ofta brukar refereras till som ”mörka november” har snarare varit ett steg i rätt riktning. Vad passar då bättre än att hylla den spelare som varit lite extra bidragande till lagets förbättring under november? Månadens spelare: Marcus Högberg.

LHC-bloggen: Månadens spelare: Oktober
Linköping Inledningen på säsongen 2016/17 har inte varit den bästa för Linköping HC. Efter fjorton omgångar har laget parkerat på en tiondeplats i SHL-tabellen. Trots den tunga starten vill vi på redaktionen ändå inleda vår nya serie här i bloggen där vi utser månadens bästa LHC-spelare. Först ut: Eddie Larsson.

LHC-bloggen: Halvtidskollen!
Linköping Jul-och nyårsfirandet är över och därmed börjar slutspurten av SHL så smått synas vid horisonten. Vad passar då bättre än att stämma av LHC-spelarnas insatser under den första halvan av säsongen innan vi helt kan blicka framåt mot en spännande avslutning. LHCFans bloggare Johan Nilsson och undertecknad har därför sammanställt individuella betyg på spelarnas respektive insatser. Betygen presenteras via en femgradig skala och är baserade på varje spelares förmåga att prestera utifrån sin roll.

LHC-bloggen: Hopp om ljusare tider
Linköping

LHC-bloggen: Arbetet med ungdomsverksamheten speglas i JVM-historiken
Linköping

LHC-bloggen: Littles förlängning viktig på flera sätt
Linköping

LHC-bloggen: Dags för diskussion
Linköping Linköping inledde serien starkt men har hamnat i en djupare svacka nu. Var den imponerande inledning bara en tillfällighet där det mesta studsade rätt väg för förstafemman eller kommer LHC tillbaka till formen igen?

LHC-bloggen: Stäng av Noah Welch
Linköping

LHC-bloggen: Frölunda och ekonomi
Linköping

LHC-bloggen: Patrik Zackrisson klar för Linköping
Linköping Mitt i allt prat om NHL lockout har Linköping gjort klart med hemmasonen Patrik Zackrisson

LHC-bloggen: Nej till NHL-spelare
Linköping

LHC-bloggen: Ny säsong, nya möjligheter
Linköping

LHC-bloggen: Jag blir så trött..
Linköping

LHC-bloggen: Patrick Yetman klar för LHC?
Linköping

LHC-bloggen: Var det här vändningen?
Linköping Först kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer inget. Sen kommer allt. 7-2 mot seriens just nu formstarkaste lag betyder precis allt - och samtidigt ingenting. Krisen är allt annat än över, MODO var i ärlighetens namn inte alls lika bra som när man körde över AIK i lördags och framförallt så var deras målvakt Mikael Tellqvist långt ifrån stabil. Jag tar mig dock friheten att för ett ögonblick lämna detta och istället fokusera på kvällens insats.

LHC-bloggen: Idag skäms man
Linköping

LHC-bloggen: Nu får det väl för fan vara nog!
Linköping En fantastisk stämning på läktarna. En av de bästa den här säsongen. Många kallar LHC-supportrarna för medgångssupportrar, men då kan man väl inte mycket om hockey. Ikväll började Linköping bra och tog ledningen i den andra perioden. Men i den tredje skulle allt gå i kras. Som om luften gick ur alla spelare och på två minuter vände smålänningarna Växjö och vann för första gången mot LHC. Uppförsbacken är allt brantare och utvägarna allt färre. Nu måste det ske.

LHC-bloggen: Vi har väl ett hyfsat lag?
Linköping

LHC-bloggen: Ring Perra Johnsson!
Linköping

LHC-bloggen: Kvalserien 11/12
Linköping

LHC-bloggen: Offensiva Brynäs och skridskomål
Linköping

LHC-bloggen: Pinsamt!
Linköping

LHC-bloggen: Inga trendbrott här inte
Linköping

LHC-bloggen: Hatten av
Linköping

LHC-bloggen: Dubbelmoralen
Linköping

LHC-bloggen: Ojämnheten är konstant
Linköping

LHC-bloggen: Ineffektiva LHC
Linköping

LHC-bloggen: Betydelselösa matcher
Linköping

LHC-bloggen: 15 matcher
Linköping

LHC-bloggen: Det stora drevet
Linköping LHCFans egna bloggare skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Kahnberg
Linköping

LHC-bloggen: Efter match
Linköping Ja vad ska man säga, som vanligt spelar LHC denna säsong en ojämn match, slarv, individuella misstag men även lite positivt

LHC-bloggen: Äntligen
Linköping

LHC-bloggen: Bottennoterade Pikkarainen
Linköping

LHC-bloggen: Domarskandal
Linköping

LHC-bloggen: Twittrande LHC-spelare
Linköping

LHC-bloggen: Carl Söderberg!
Linköping

LHC-bloggen: Säsongen har börjat!
Linköping

LHC-bloggen: Sorgens dag
Linköping

LHC-bloggen: Red Bull Salute
Linköping

LHC-bloggen: Sänkt hallhyra
Linköping

LHC-bloggen: AIK och Luleå
Linköping

LHC-bloggen: 28 dagar till nedsläpp
Linköping

LHC-bloggen: Klubbhjärta
Linköping

LHC-bloggen: Sista ryssåret för Weinhandl?
Linköping

LHC-bloggen: En skam för svensk ishockey
Linköping

LHC-bloggen: Drömvärvning: Daniel Fernholm?
Linköping

LHC-bloggen: Övergångssnack
Linköping

LHC-bloggen: Fortsatt uthyrning
Linköping

LHC-bloggen: Uppehåll
Linköping

LHC-bloggen: Dags igen för nollan Norrena?
Linköping

Tidig julklapp
Linköping

LHC-bloggen: Uppehållet är över
Linköping

LHC-bloggen: Nya Linköping
Linköping

LHC-bloggen: Perras pojkar
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Premiären avklarad
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Radiotystnad
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Ridå #2?
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Kommentarer
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Trötta ben
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Fortsatt liv
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Ridå
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Besvikelse
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Norrena avstängd
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Vinna eller försvinna?
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: I Scandinavium #3
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: I Scandinavium #2
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: I Scandinavium
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Nu är det nära..
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Hlavac stannar!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Slutspelsvalet
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Omröstningar
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Slutspurten
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Uppstart
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Team-building
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: ... när det gäller
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Nej till mindre rinkar
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Mårtensson till Ryssland
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Lee Goren
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Färjestads kris
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: God jul!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Julsammanfattning
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Upp till bevis!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Härlig hemmasvit
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Serielunken
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Förslag på julklapp
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Efter Karjala Cup
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Tjeckernas återkomst
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Nolla!
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Berg- och dalbana
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Vinnarkultur
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Bästa matchen hittills
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: "Våga skjuta, tufft att göra mål"
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Positiv trend
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Tung inledning
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Grundserien
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Jari Tolsa
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

LHC-bloggen: Bloggen 09/10
Linköping LHCFans.se egna bloggare - Erik Brännström, skriver om det som händer och sker i hockeyvärlden i allmänhet, och Linköpings Hockey Club i synnerhet.

ANNONS:

Fler artiklar om Linköping

Inför: Nio viktiga pinnar att spela om
Linköping Den senaste veckan innebar inte någon större succé för Linköping HC. Först föll laget mot Örebro i torsdags, om än efter att ha hämtat upp underläge på slutet och räddat en poäng, därefter blev serieledande Växjö en för svår nöt att knäcka under lördagen. Nu väntar Örebro på nytt och dessutom ställs LHC mot Brynäs och Luleå under kommande vecka i den oerhört jämna striden kring slutspelsstrecket.
2018-01-21 18:57:15

Växjö visade klass
Linköping Linköping hade inte mycket att hämta nere i Växjö under lördagen. Serieledarna hade full koll på händelserna trots en pigg start från LHC och man kunde enkelt plocka in ytterligare en trepoängare.
2018-01-20 21:14:18

Det blev inte en fjärde...
Linköping Efter 3 raka segrar fick LHC till slut se sig besegrade med 3-4 efter övertid i Örebro. En stark upphämtning i tredje perioden trots mycket spel i numerärt underläge gav i alla fall en poäng. Ett oerhört taffligt försvarsspel i 3 mot 3 såg dock till att bonuspoängen hamnade hos hemmalaget.
2018-01-18 22:05:52

Inför: On with the show!
Linköping Ingen hemmamatch den här veckan och LHC's bortaturné fortsätter. Det är dags för revansch i dubbelbemärkelse. Först ut möter vi Örebro som har vunnit säsongens båda matcher mot oss och på lördag möter vi Växjö som retsamt hämtade ikapp ett underläge och sedan tog med sig bonuspoängen efter förlängningen.
2018-01-14 21:37:54

Reprismatch i returen
Linköping Efter Linköpings 4-1-seger över Mora under torsdagskvällen möttes de båda lagen på nytt två dagar senare, denna gång i dalalagets hemmaborg. Efter en stark förstaperiod och en mindre lyckad andraperiod lyckades LHC stänga matchen i den tredje och ta hem alla tre poängen även i returen. Även denna gång med 4-1 som segersiffror.
2018-01-13 20:22:00

Rond ett till LHC
Linköping Lilja tillbaka i uppställningen och LHC ställde upp med fullt lag för första gången på länge vilket resulterade i en stabil hemmavinst.
2018-01-11 21:08:17

Inför: Mora för hela slanten
Linköping LHC visade två ansikten under förra veckan. Mot Malmö gjorde man en väldigt slät figur i 50 av 60 minuter men var ändå nära att kvittera. Mot Skellefteå fick man ägna sig mest åt försvarsspel, men lyckades då istället hitta ett sätt att komma ut och vinna. En uddamålsförslut och en uddamålsseger. Inför veckans dubbla möten mot Mora är det svårt att veta var LHC står.
2018-01-09 18:27:20

LHC plockade 3 poäng i skottlinjen
Linköping Ett evigt uppoffrande i skottlinjen och ett monster i målet gav LHC 3 poäng. SAIK var utan diskussion det spelförande laget och de som stod för den roliga hockeyn men ikväll vann hjärtat före skickligheten.
2018-01-06 20:18:59

LHC vaknade för sent
Linköping LHC stod för en förvånansvärt blek match i Malmö, och hemmalaget kunde därför för första gången någonsin vinna mot Linköping i Malmö Arena.
2018-01-04 21:37:06

Inför: Linköping inleder 2018 på bortaplan
Linköping Den gångna veckan bjöd på blandade insatser från Linköpings sida. När vi nu vänder blad för att välkomna hockeyåret 2018 väntar närmast två tuffa bortamatcher för LHC. Det är otroligt jämnt i kampen runt slutspelsstrecket och när nu Malmö och Skellefteå, två av Linköpings närmaste kombattanter i ovan nämnda kamp står för motståndet under veckan är vikten av att vinna extra påtaglig.
2018-01-01 16:49:00

ANNONS:
SENASTE NYHETERNA OM LINKÖPINGS HC
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Svenska Fans
START  Fotboll: SILLY SEASON | SVERIGE | ENGLAND | ITALIEN | SPANIEN | TYSKLAND | EUROPA | VÄRLDEN   Ishockey: SVERIGE | NHL   Bandy: SVERIGE   Övrigt: US | FORUM | BETTING
”Det såg inte alls bra ut”
Förlust trots fin insats i München
”Jag vill bli en startspelare i år”
Miraklet i Minneapolis
USsports:   Miraklet i Minneapolis
Super Duperinsats av Gevaliapaketen
fantv fanradio livescore tabeller spelschema tvmatcher Silly Season 08Fotboll CCM FSport Prylhörnan Leovegas Leovegas
Startsidan  |  Om SvenskaFans.com  |  RSS-feed  |  I mobilen  |  Kontakta redaktionen  |  Annons & marknad  |   Cookies