Inför: Leicester - Millwall
Ademola Lookman målskytt senast lagen möttes.

Veckoomgång väntar i The Championship och Leicester får besök av Millwall på onsdagskvällen.

Leicester marscherar vidare mot Premier League och besitter i skrivande stund förstaplatsen i tabellen. Tvåan Ipswich, som imponerat stort under säsongen, kliver vid seger ikväll mot Watford förbi Leicester med en match mer spelad.

Leicester kommer senast från en komfortabel 4-0 seger hemma mot Plymouth.

Rävarna stod för en av säsongens bästa insatser, framförallt anfallsmässigt. Patson Daka fick chansen från start tillsammans med Stephy Mavididi och Abdul Fatawu. Den trion vill jag se mer av.

Tre mål inom loppet av 10 minuter i början av den andra halvleken innebar tre enkla poäng och därmed 16 vinster på de spelade 20 omgångarna. Riktigt starkt!

Morgondagens motstånd ställdes Rävarna emot senast 2021 i Carabao Cup, en match Leicester vann med 2-0. Ett mål gjordes av Kelechi Iheanacho

Millwall tampas i den nedre delen av tabellen och kommer till matchen imorgon med svag form. Den senaste matchen slutade i 0-1 förlust borta mot Cardiff, och senaste vinsten kom den 11:e november då man besegrade Sheffield Wednesday med 4-0.

Millwall uppges saknas Casper De Norre och Joe Bryan via skador.

Leicesters skadelista är densamma, endast Callum Doyle saknas.

Avspark 20:45 på KP.