Spelarbetyg: 1-0 Crystal Palace

Nottingham Forest vinner den oerhört viktiga matchen mot Crystal Palace med 1-0 på City Ground

De Garibaldi röda går in i VM uppehållet med endast en poäng från att kliva över nedflyttningsstrecket.

Det blev mer kamp än skönspel där bortalaget hade bollinnehavet, men Forest de bästa målchanserna.

Örnarna får en felaktigt dömd straff i slutet på första halvlek, efter filmning av Zaha. Han slår dock bollen i stolpen.

I den femtiofjärde minuten får Gibbs-White halvträff på bollen som hittar in i målet. Det blir först avvinkning av linjemannen för offside, men målet godkändes efter lång VAR granskning.

Matchens lirare:

Jesse Lingard (Yates och Gibbs-White måste också nämnas)

Jan Gustafsson@janne25guss2022-11-12 19:35:37

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg