Sillysvepet: Barça kan sälja Griezmann – Liverpool i kontakt om Coman

Sillysvepet: Barça kan sälja Griezmann – Liverpool i kontakt om Coman

Måndagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

Moisander närmar sig MFF
Mittbacken är bara detaljer från ett avtal med Malmö FF. Den 35-årige finländaren förväntas presenteras inom de närmsta dagarna.
(Sportexpressen)

Real Madrid för Wesley Fofana?
Karriären kan fortsätta i raketfart. Fofana lämnade Saint-Etienne för Leicester förra året. Nu uppger både engelsk och spansk media att Ancelotti vill ha honom till den spanska huvudstaden i sommar.
(Mundo Deportivo)

Smith Rowe inte till salu
Aston Villa har lagt ett nytt bud på Arsenals Emile Smith Rowe. 30 miljoner pund erbjuder man. Arsenal har tackat nej och hälsat att han inte är till salu.
(The Athletic/David Ornstein)

Gustafson tillbaka till Häcken?
Samuel Gustafson representerade Cremonese i Serie B under förra säsongen. Nu är han högaktuell för en comeback i BK Häcken efter fem år i Italien.
(GT)

Barcelona redo att sälja Griezmann
Den katalanska klubben uppges behöva få in pengar och kan göra sig av med fransmannen, trots att han trivs i Barcelona. 120 miljoner euro betalade man för honom för två år sedan. Guardiola och Manchester City har visat intresse.
(Marca och Fichajes)

... och det svängar om Alba
Ytterbacken som varit på väg bort den senaste tiden uppges ha ändrat sig och ska spela av kontraktet som löper till 2024.
(Mundo Deportivo)

Robin Quaison till Saudiarabien?
Ryktena fortsätter om att El-Attifaq vill värva den svenske anfallaren och erbjuder en årslön på 2,2 miljoner euro + bonus.
(Allgemenie Zeitung)

Officiellt: Ingelsson till Hans Rostock
Svenske Svante Ingelsson lämnar Udinese. Mittfältaren har skrivit på för 2. Bundesliga-klubben Hansa Rostock.
(FC Hansa och Hansa Rostok på SF)

"Jadon Sancho klar i veckan"
Manchester United gör klart med Dortmunds engelsman de närmaste dagarna. Prislappen hamnar på omkring 90 miljoner euro, skriver...
(Telegraph)

Juventus jagar i PSG
Turinklubben uppges ha fått upp ögonen för Paris ytterback Mitchel Bakker och väntas lägga ett bud på 15 miljoner euro inom kort.
(CalcioMercato)

Nuno Tavares aktuell för Arsenal
Förhandlingar ska pågå och Benfica-spelaren vill till London, trots intresse från Lazio och Napoli. Den portugisiska klubben uppges kräva minst 15 miljoner euro.
(Fabrizio Romano)

... men Everton snuvar Gunners på Demiral?
Liverpool-klubben är redan i slutförhandlingar om Juventus-spelaren Merih Demiral som kommer att kosta 38 miljoner euro.
(Tuttosport)

Liverpool jagar Kingsley Coman
Bayern vill förlänga med sin franske ytter men nu gör Liverpool ett försök att köpa loss honom. Drygt 50 miljoner euro hamnar prislappen på om man får till en affär.
(Sport 1)

"Brahim Diaz till Milan"
Milano-klubben lånar från Real Madrid. I lånet ingår en utköpsklausul på 25 miljoner euro. ... som även vill låna in Coutinho
Milan är har startat samtal med Barcelona för att försöka få Coutinho i klubben. Tveksamhet råder kring om man har råd med spelarens lön som är på 12 miljoner euro/år.
(Tuttosport)

Newcastle ute efter Sporting-mittfältare
Rafa Silva har en prislapp på 30 miljoner euro. PL-klubben hoppas kunna pruta och sedan göra klart med Sportings 28-åring.
(Record)

"Roma-duo till Marseille"
Pau Lopez och Cengiz Under är båda två på väg till Frankrike och OM. 15 och 12 miljoner euro väntas Roma få för dem. När de lämnat kommer man att genomföra Rui Patricio-dealen.
(Sky Italia)

Även Juventus vill ha Sanches
I går skrev vi om intresse från bland annat Arsenal. Nu kliver Juventus in i jakten på Lilles eftertraktade portugis Renato Sanches.
(CalcioMercato)

Monaco tar in Alexander Nübel
Bayern Münchens 24-årige målvakt har skrivit på ett lånekontrakt som löper över två säsonger i furstendömet.
(AS Monaco)

*** *** ***

SÖNDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2021-06-28 17:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans