Sillysvepet: Arsenal vägrar ge upp – Olsens övergång spricker

Sillysvepet: Arsenal vägrar ge upp – Olsens övergång spricker

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Suarez snart hos Atlético
En överenskommelse mellan Barcelona, Atlético och Luis Suarez uppges vara på plats och anfallaren kan presenteras av sin nya klubb redan idag. Atlético betalar inte för övergången, men ska betala två miljoner varje år laget tar sig till vidare till kvartsfinal i Champions League.
(Cadena Ser)

Leicester förhandlar om Fofana
Den engelska klubben har skickat ett bud på 32 miljoner euro för Wesley Fofana till Saint-Étienne. Ligue 1-klubben ska ha tackat nej och vill ha mer för den 19-årige försvararen. Leicester och Fofana uppges redan vara överens om ett femårskontrakt.
(L'Equipe)

"Sensationell återkomst för Götze?"
Bayern Münchens tränare Hansi Flick är i kontakt med den kontraktslöse Mario Götze. På bordet finns ett ettårskontrakt, uppger...
(Sport Bild)

... men Flick förnekar ryktena
Hans-Dieter Flick erkänner att han haft kontakt med Götze, men att han inte har för avsikt att plocka in den kontraktslöse mittfältaren till Bayern München.
(Transfermarkt)

Tottenham vill ha Skriniar
Inters Milan Skriniar finns på Tottenhams radar och klubben vill ha 60 miljoner euro för 25-åringen. Diskussioner mellan klubbarna ska inledas under de närmsta dagarna. Som ersättare till Skriniar har Inter ögonen på Fiorentinas Nikola Milenkovic.
(Sky Sports Italia)

Tagliafico ett alternativ för United
Igår skrev vi om Uniteds försök att värva Portos vänsterback Alex Telles. Engelsk media uppger att ett alternativ till Telles är Nicolas Tagliafico i Ajax.
(The Sun)

Llorente presenteras snart av Leeds
Real Sociedads Diego Llorente är snart klar för Leeds. Klubbarna är överens och Real Sociedad har gått ut officiellt och önskat mittbacken lycka till i sin nya klubb.
(Sky Sports)

Officiellt: Semedo till Wolverhampton 
PL-klubben uppges få betala 32 miljoner euro + bonus för den tidigare Barcelona-spelaren.

Wolves funderar på Douglas Costa
PL-klubben vill förstärka efter att ha sålt Diogo Jota till Liverpool. Spelarens agent Jorge Mendes försöker få till en affär med Juventus.
(Tuttosport)

"Lazio lånar in Hoedt"
Det ska nu vara klart att Southamptons Wesley Hoedt flyttar till Italien. Lazio lånar in försvararen och i kontraktet finns en utköpsklausul.
(Fabrizio Romano)

Fler vill ha Milik
Efter Tottenhams intresse för Napoli-anfallaren rapporteras nu även Fulham och Newcastle ge sig in i kampen om en signatur.
(Gazzetta dello Sport)

Ingen flytt till Watford för Olsen
Målvakten Robin Olsen jagar ny klubb då han inte finns i Romas planer för framtiden. Watford är senast i raden av klubbar som varit intresserade av Olsen, men det blir ingen flytt till England enligt italienska uppgifter.
(Il Tempo via Fotbollskanalen)

El Kabir förstärker Örgryte
Örgryte rustar inför hösten genom att plocka in Moestafa El Kabir. 
Ingelsson testar lyckan i Tyskland
Svante Ingelsson tillhör fortfarande Udinese, men kommer inte representera klubben den här säsongen heller. I stället kommer han spela för Paderborn i den tyska andraligan.
(Paderborns hemsida)

Nytt bud från Arsenal på Aouar
Arsenal ger inte upp jakten på Lyons Houssem Aouar trots att fransmännen sagt nej till bud från Premier League-klubben. Arsenal är redo att skicka ett bättre bud på den 22-årige mittfältaren.
(Le 10 Sport)

”Barcelona överens om Dest”
Igår skrev vi om dragkampen mellan Barcelona och Bayern för att värva Sergiño Dest från Ajax. Nu uppges spansk media att Barcelona är överens med Ajax om en övergång för den unga försvararen och La Liga-klubben ska betala 20 miljoner euro plus bonus.
(Sport 3)

Ny engelsk talang till Dortmund
Vänsteryttern Jamie Bynoe-Gittens är nära en övergång till Dortmund. 16-åringen kommer från senast från Manchester Citys akademi – och parallellerna går osökt till Jadon Sancho.
(Kicker)

*******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-09-23 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans