Sillysvepet: ”City och Ronaldo överens” – Nytt bud på Mbappé från Real Madrid

Sillysvepet: ”City och Ronaldo överens” – Nytt bud på Mbappé från Real Madrid

Torsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

City och Ronaldo överens
Spanska AS menar att spelaren och Manchester-klubben har kommit överens. Sky Sports City uppger att klubben är villig att erbjuda Ronaldo ett tvåårskontrakt värt 14-15 miljoner euro netto i lön per säsong, men de vill inte betala någon övergångssumma.
(AS och Sky Sports

... Juventus kräver 28-30 miljoner euro för Cristiano Ronaldo



Nytt bud på Mbappé från Real Madrid
PSG sa nej till Real Madrids bud på 160 miljoner euro för Mbappé och nu uppges den spanska klubben förbereda ett nytt bud på anfallaren.
(RMC Sport)

... som vill ha 220 miljoner euro
Enligt Le Parisien har PSG nu presenterat sin prislapp på Kylian Mbappé
Sarabia på väg bort?
Atlético är inte intresserad av PSG-spelaren, men det finns andra möjligheter. Real Sociedad ska vara en möjlighet. En annan är Milan som uppges ha blivit erbjuden att köpa Sarabia.
(Sky Sports)

Tottenham jagar Juventus-mittfältare
Weston McKennie kan flytta till London tror engelsk media. Juventus öppnar för en försäljning och affären tros kosta Spurs omkring 40 miljoner pund.
(Independent

Officiellt: Willian José till Real Betis
Alexander Isaks anfallskollega/konkurrent flyttar söderut när han lånas ut till Real Betis.
(Real Sociedad)

Officiellt: Delaney till Sevilla
Dansken Thomas Delaney lämnar Dortmund och ansluter till Sevilla. Mittfältaren har skrivit på ett fyraårskontrakt.
(Sevilla)

Officiellt: Correa till Inter
Så var det klart. Joaquin Correa lämnar Lazio. Det handlar om ett lån med utköpsklausul som kan lösas nästa sommar. Officiellt: Sørloth blir lagkamrat med Isak
Anfallaren Alexander Sørloth blir lagkompis med svenske Alexander Isak i Real Sociedad. Den spanska klubben lånar in norrmannen från Leipzig över säsongen och med i lånet finns en köpoption.
(Real Sociedad)

Bologna vill förlänga med Svanberg
Serie A-klubben är redo att diskutera en förlängning med Mattias Svanberg. Svensken har ett kontrakt som går ut sommaren 2023, men Bologna vill förlänga så han inte kan lämna klubben billigt nästa sommar.
(Corriere dello Sport)

Officiellt: Burnley plockar in Lennon
Aaron Lennon, med förflutet i flera engelska klubbar, är tillbaka i Burnley – och har redan gjort debut. Yttern presenterades precis innan onsdagens cupmatch och startade på höger mittfält. 34-åringen kommer från turkiska Kayserispor på free transfer. Leverkusen vinner kampen om Adli?
Toulouse och Bayer Leverkusen har enligt uppgift kommit överens om en övergång för den offensive yttern Amine Adli. Även Bayern München har tidigare visat intresse för 21-åringen.
(Sky Sports Tyskland)

Officiellt: Fiorentina presenterar Torreira
Arsenals Lucas Torreira är klar för Fiorentina. Serie A-klubben lånar in den 25-årige mittfältaren och med i lånet finns en köpoption.
(Fiorentina)

Kane erbjuds nytt kontrakt av Spurs
Engelsk media följer upp gårdagens besked att Harry Kane blir kvar i Tottenham. Nu uppges klubben redo att ge anfallaren ett nytt kontrakt som ska gälla till 2027 med en rejäl löneökning – 100 000 pund extra i veckan.
(The Sun)

Officiellt: Basic presenterad av Lazio
Nu är affären klar som tar mittfältaren Toma Basic från Bordeaux till Lazio. Rom-klubben betalar enligt uppgift sju miljoner euro + bonusar för den 24-årige kroaten som skrivit på för fem år.
(Lazio)

Tonali återvänder till Empoli
Sampdorias försvarare Lorenzo Tonelli återvänder till klubben som han lämnade 2016. 31-åringen förväntas skriva på ett tvåårskontrakt, men option på ytterligare ett år, och kommer bli en fin förstärkning till Serie A-nykomlingarna.
(Football Italia)

Odriozola accepterar låneflytt till Fiorentina
Real Madrids högerback är enligt Fabrizio Romano nu helt klar för ett säsongslångt lån till La Viola. Ingen utköpsklausul ska finnas med samt att italienska klubben betalar hela Alvaro Odriozolas lön. Det återstår endast bekräftande från klubbarna.
Bakayoko nära lämna Chelsea för AC MIlan
Mittfältaren ska enligt uppgifter från Fabrizio Romano vara på väg till AC Milan på lån till ett värde av 500 000 euro med en utköpsklausul på 20 miljoner euro. Tiemoué Bakayoko ska även förlänga kontraktet med Chelsea till 2023.
******
Onsdagens Sillysvep
 

SvenskaFans.com2021-08-26 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans