BK Häcken i samarbete med Netbil

BK Häckens satsning fortsätter – nyligen skrev klubben på ett treårskontrakt med E.ON och idag blev det klart att nätföretaget Netbil ansluter till Hisingsklubben. - Det känns extra bra eftersom Netbil – precis som BK Häcken - är en utmanare i sin bransch säger Carl Fhager, sportchef BK Häcken

De som trodde att Häckens sejour i allsvenskan 2005 skulle sluta med en returbiljett till superettan hade fel. Satsningen är större än någonsin och att föreningen fått vind i seglen är det nog få som undgått. Nu satsar klubben också på marknadssidan för att ytterligare stärka varumärket. 

Netbil är ett nystartat företag som driver bilauktioner på Internet genom sidan Netbil.se. Tanken med Netbil är att förmedla begagnade bilar via internaetauktioner.
Netbil garanterar det beskrivna skicket och följer konsumentlagen.
Då vi inte förädlar bilen och har en låg försäljningskostnad blir slutpriset på bilen i förhållande till bilhandeln riktigt lågt, säger Netbils marknadschef, Martin Waktel. 

- Avtalet med Netbil känns väldigt bra eftersom vi har några stora gemensamma nämnare. Netbil är liksom vi en utmanare och deras idéer är någonting nytt och spännande. Vi håller på att bygga vårt varumärke och Netbil kan vi verkligen identifiera oss med, säger Carl Fhager, sportchef BK Häcken. 

- Vi hoppas att kunna bidra till kommande framgångar genom vårt arbete med Häckens ungdomar, men välkommnar självklart framgångar redan i år för representationslaget vilka vi mer syns ihop med publikt, säger Martin Waktel.
Netbil kommer som sagt att synas på Häcken representationslag men kommer även att arbeta tillsammans med klubbens ungdomsverksamhet med olika marknadsföringsaktiviteter. 

www.bkhacken.se

Sektion G2006-03-15 14:42:00

Fler artiklar om Häcken