En analys som är lite efter och lite inför

En analys som är lite efter och lite inför

Att skriva ett referat i affekt gagnar inte någon, framförallt inte mig. Så med lång distans ger jag mig på det ändå.

Tänk att fotboll av allsvensk kvalitet kan betyda så mycket. Efter en förlust öppnar jag inte Hallandspost appen på en två-tre dagar. Det är jobbigt.
På något sätt har man alltid en förväntning att i år är året då allt kommer sitta. Spelet, målgörandet, passningsspelet...Ja, ALLT!
Och så visar det sig, vilket man egentligen borde vara van vid, att det blev en premiär så gick tvärtemot vad man hoppades på.
Lite skrämselhick fck jag när Rönning inte kunde vara med, men Erlandsson löste det på så sätt att han enligt mig var HBKs bästa spelare.
Nu var ju konkurresen inte något vidare, egentligen obefintlig....Men all cred till Erlandsson. 
Jag konstaterar bara följande
*Allansson skall vara på plan, i mitten
*Vi kör samma taktik som man lärt känna de senaste åren, "långa bollar på Bengt, eller i detta fall Granath. Kändes bara som dom långa bollarna hamnade på Mohammed som, efter skadan kändes lite halv vilsen..
*någon skrev om statistik ang passningsspelet. Säkert rätt analys. Likväl, JAG tyckte det var mängder av felpass
*Vi är synnerligen lättlästa och Sirius hade gjort sin läxa med bravur
Så, med dessa tankar konstaterar jag att resultatet var rättvist. Hade inte varit orättvist om det blivit både 4 och 5-0.

I morgon möter vi ännu ett lag som jag har en tanke på att vi skall ha efter oss i serien. Vad jag har läst har väl IFK nästan fler skadade än tillgängliga.
Dock tror jag inte det har så stor betydelse. IFK har lika stor revansch att kräva som HBK så om inte klubben steppar upp rätt många steg så lär det bli jobbigt, och jag får inte läsa HP på ett par dagar igen.
Som sagt, in med Allansson på mitten mitt och Ahlstrand på kanten. Så hoppas jag resten löser sig.:)
Väl mött på Örjans i morgon!

Lars Bengtsson2024-04-06 13:50:27
Author

Fler artiklar om Halmstads BK