Geflepodden #305 Seger i omstarten

Geflepodden #305 Seger i omstarten

I veckans avsnitt så gästar Peter Alzèn och Lars Mosell Geflepodden. Vi snackar om 3-1 vinsten mot BK Forward där vi både är glada men även kritiska till hur spelet såg ut. Vi recenserar nya mittbacksparet för dagen, Rauschenbergs insats på läktaren, straff eller inte straff och hur skötte sig nyförvärven för dagen? Vi pratar också om styrkan att vinna trots knackigt spel, men håller det i längden?

Matchens tre stjärnor för dagen blir giganten Oscar Lundin, fina Alex Cooper och skyteligautmanaren Leo Englund! I uppsnacket till matchen mellan Täby och Gefle i helgen så får vi hjälp av Täby supportern Mattias. Vi pratar om varför Täby haft det jobbigt, nyförvärven som kommit in, styrkor och svagheter, viktiga spelare och vilken matchbild som väntas på lördag. God lyssning!


Om du vill hjälpa oss i Geflepodden ekonomiskt så bli en Patreon. Vill du ha poddar två dagar innan de släpps offentligt så bli en patreon för minst 5 eller 10 dollar i månaden. Detta gör du här: www.patreon.com/geflepodden Du kan också swisha valfri summa till 072-5265829 (Märk Geflepodden) om du vill bidra ekonomiskt till Geflepodden.






» Klicka här för att lyssna

Johan Norrström2022-08-04 12:02:31
Author

Fler artiklar om Gefle

Varsågod Gefle IF – sju punkter som leder till en bättre framtid