Himlen är blå gör comeback!

Himlen är blå gör comeback!

Himlen är blå gör comeback inför HBK:s allsvenska säsong.

Vilken är egentligen historiens största comeback? I Sverige ligger kvalupphämtningen mot Tyskland ofta nära till hands, några skulle nog även nämna Uniteds Champions League-vinst 1999. Den objektivt största och mest omtalade är dock ingen av dessa, utan naturligtvis det allsvenska kvalet 2016 som inte behöver någon närmare presentation. Denna lilla nyhet kanske kan mäta sig med Sverige-Tyskland, möjligtvis är uppe och konkurrerar med Manchester-United-Bayern München, men i sammanhanget står den sig mycket lätt mot en episk kvalvändning i Helsingborg. Inför ytterligare en allsvensk återkomst är det dags för HBK:s Svenskafanssida att göra ett litet omtag, en comeback.  

I det här sammanhanget är jag är nog okänd för de allra flesta vilket i kombination med att jag inte hatar att skriva om mig själv gör att en kort presentation är på sin plats. Jag fick med mig HBK mer eller mindre från födseln och har följt HBK på olika sätt under hela mitt liv. Uppväxt 50 mil från Halmstad utan Canal+ var det sommarmatcher och texttv sida 377 som gällde men sedan jag blev lite äldre har jag under några år åkt på så mycket jag har kunnat. Jag har även ett år bakom mig som styrelsemedlem i Bollklubben Support (Bli medlem här OBS: Inget betalt samarbete).

Det har funnits projekt med mer storslagna ambitioner men tanken är att med jämna mellanrum publicera någon form av supporterjournalistik och ge lite andra perspektiv på HBK än vad vi idag får i Hallandsposten. Min tanke att skriva om sådant jag själv vill läsa och saknar när det kommer till allas vår bollklubb. Om du känner att du är intresserad av att hjälpa till, har förslag på vad du vill läsa om eller bara vill skriva en text någon gång är du välkommen att kontakta mig på fredrikj920@gmail.com. 

På återseende

Fredrik Johansson2023-01-21 10:30:00
Author

Fler artiklar om Halmstads BK