Svensson har skrivit på

Svensson har skrivit på

Cornelia Svensson är klar för spel.

Cornelia Svensson kommer senast ifrån Växjö DFF:s F-19-lag. Moderklubben för högerbacken är Rydaholms GOIF.
 
– Det känns riktigt bra. Det är ett skönt gäng i laget och hela föreningen känns också riktigt bra, säger Cornelia till Elfsborgs hemsida.

Hon fortsätter:
– Jag har höga ambitioner och vill ta mig så högt upp som möjligt. Jag tycker om Elfsborgs satsning och organisationen känns professionell och det är något som jag ser fram emot att vara en del av.

Hon beskriver sig själv som spelare:
– Jag är en försvarsspelare i botten men gillar att driva upp på kanterna och hjälpa till framåt också och slå inlägg med min högerfot är en av mina bästa egenskaper. 

Huvudtränare Ismet Tursic:
– Cornelia är en tjej med fantastisk fin inställning och har flyttat hit till Borås för att satsa på fotbollen och det visar att hon menar allvar och det är något som vi verkligen uppmuntrar. Cornelia kom och provspelade med oss i december och då kom hon in som högerback, men jag tror att det finns spetsegenskaper som vi kan använda högre upp i banan i en möjlig högerytter-roll bland annat. Hon har en väldigt fin inläggs-fot och kan vi få in henne i situationer där hon kan skruva in bollarna kan det bli väldigt spännande. 

Maximilian Dammmaximiliandamm@hotmail.com2024-02-20 22:35:00
Author

Fler artiklar om Elfsborg