Veckans Sex och Snedspark (v.40)

Veckans Sex och Snedspark (v.40)

På nytt en fin helg. Damerna säkrade kontraktet. Herrarna fick studsa tillbaka efter förra helgens kryss och tog ett stort kliv mot Superettan. Då blir listan som följer...

Maja Westling

Var inte bara lagets enda målskytt, utan även bästa spelare. En fin säsongsavslutning av Maja, som alltid är lika viktig för GIF-offensiven. 


Evelina Larsson

Kom till klubben inför säsongen för en sista utmaning. Larsson har varit oersättlig för Gefle varje match hela säsongen. En helt enorm arbetskapacitet som varit till stor nytta. Gårdagens säsongsavslutning blev karriärens sista tillställning. Efter matchen var hyllningskören stor och inte var det lätt att få ett snack med mittfältsmotorn. En mycket uppskattad spelare och människa. 


Division 1-kontraktet

Det krävdes alla 22 omgångar, men faktum är att känslan var relativt trygg. GIF-damerna stod för en stark höst som leder till att klubben är vidare till "nya" serierna 2023! 


Iu Ranera

Planens bästa när Gefle till slut vaknade till och slog Örebro Syrianska, efter en lite tveksam start. Han hade en helt otrolig rörlighet, bollskicklighet och smartness som spreds till övriga elva efter 25-30 minuter. Spanjoren har verkligen hittat formen under hösten och blivit den klass- och nyckelspelare som supportrarna önskade inför året. Tiki-taka är inte överdrift, utan sanning.


Jesper Carström

Fortsätter vara mycket formstark. Carström utstrålar ett stort självförtroende och verkar trivas bra i laget och klubben. Mycket nära både mål och assist, men hade inte turen idag. 


Leo Englund

Het, hetare, Leo Englund! Skyttekungen med nya fullträffar efter två fina fasta situationer. 20 och 21 i ordningen, som innebär ensam skytteligaledning. Har aldrig varit bättre. 


Veckans Snedspark

Nej, varför leta något som inte finns? Vi hittar helt enkelt ingen snedspark. Återigen en mycket fin helg!


Muy bien, Iu! FOTO: Jens Carlsson

Hugo Ådvall & Johan Norrström2022-10-09 17:15:00

Fler artiklar om Gefle

Tyvärr Gefle, rädda spelare kan inte spela försvarsspel