Lagbanner
Jättematch av Bajen
Det sa bara "pang " Johan Chang

Jättematch av Bajen

Bajen gjorde en jättematch mot Nacka inför en jättepublik och vann med 6 – 3. Äntligen gjorde Bajen en bra match sett över alla tre perioderna och vann helt rättvist. Även fast vi bjöd på ett par baklänges mål så var vi för en gångs skull på tå hela matchen och gav Nacka en riktig käftasmäll.

Bajens första period var lysande. Man gjorde allt rät och Nacka hängde inte med i mycket. Den andra var bra, men där tyckte jag vi bjöd in Nacka lite i matchen som utnyttjade våra misstag. Den tredje sedan var lite seg i början men den avslutades på ett lysande, sätt och Bajen var inte i någon större fara. Segern satt som en smäck och en bättre början på kvalserien kunde vi inte få.

På en direkt fråga till Johan Chang som blev tvåmålsskytt varför vi vann matchen så han:

Vi spelade för en gångs skull enkelt, och så var vi det bättre laget.

Janne Santesson

Vi var vassare än dom in dag. I spel 5/5 är vi bättre. Dom gör sina mål i PP. Dom var skärrade, många av dom har aldrig varit med i en kvalserie förut, sedan kommer dom helt fel in i matchen och efter det  kommer dom inte tillbaka. Vi gör en bra match.

Håkan Ferm

Det var en härlig start och ett helt annan tåga i laget i dag. Klacken var helt underbar. Det var länge sedan det  var så här i Nacka ishall. Nu är det fem kvar sa Håkan och log.

För er som vill ha statistik

http://stats.swehockey.se/Game/Events/157467

Benny Wiklander2013-03-03 21:25:00
Author

Fler artiklar om Hammarby