Silly Season-bloggen: PSG ger inte upp hoppet om Tevez – Inter och Real vill värva Luis Suarez

Luis Suarez ett hett transferbyte i sommar?
Liverpools stjärnskott Luis Suarez kan bli ett hett transferbyte i sommar då Liverpool inte verkar ha något med Champions Leauge-platserna att göra i år heller. Suarez känns också som en spelare som hör hemma bättre i Spanien eller Italien. I dagsläget har han uttalat sig starkt om en framtid i Liverpool men vad händer i sommar om Liverpool slutar 7:a och det ramlar in erbjudanden ifrån Real Madrid och Inter som enligt people.co.uk är väldigt intresserade av uruguayanen?
[People]

På SvenskaFans:


Yuki Abe återvänder till Japan?
Enligt BBC kan Leicester City tappa sin japanska mittfältare Yuki Abe, enligt källan ska 30-åringen redan befinna sig i Japan efter att ha spenderat 18 månader i Leicester. Abes före detta klubb Urawa Reds sägs vara klubben i Japan som värvat hem honom. Det är oklart om det fanns någon transfersumma eller om Abe och Leicester gemensamt kom överens om att bryta deras avtal.
[Leicesters Silly Season]

Okaka till Parma
Romas talangfulla anfallare Stefano Okaka blir utlånad på nytt, efter att ha varit utlånad till Modena Brescia, Fulham och Bari så bär nu skeppet vidare till Parma för 22-åringen. Lånet gäller säsongen ut men Parma har möjligheten att göra övergången permanent.
[Romas Silly Season]

Övrig media:

PSG ger inte upp om Tevez
Häromdagen meddelade Sky att förhandlingarna mellan PSG och Tevez brutit samman. Nu uttalar sig Leonardo i frågan och säger att man kommer fortsätta försöka. – Tevez har ett mycket bra kontrakt i Manchester City och det försvårar situationen. Men om vi får möjligheten att göra ett avtal så är det bra för alla parter. Transferfönstret är komplicerat. Man får inte göra förhastade saker. Det är viktigt att spelaren vill komma. Tevez har ett bra förhållande till Ancelotti och vill komma men vi måste komma överens om ett kontrakt, med en spelare som Tevez måste man göra uppoffringar, säger Leonardo.
[SkySports]

Tiago återvänder till Premier League?
Enligt SkySports ska den före detta Chelsea-mittfältaren Tiago vara högt upp på önskelistan hos många Premier League-klubbar. Portugisen har haft svårt att ta en plats i Atletico i år och bara fått spela nio matcher. Tiago är 30 år gammal och har mycket erfarenhet från olika ligor och har flera år kvar på topp, vilket gör honom till ett attraktivt byte på marknaden.
[SkySports]

Robin Fredriksson2012-01-22 20:50:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen