Silly Season-bloggen: Diego Forlan köps ut från Inter – Gio Dos Santos vill återvända till Spanien

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING 17:15

Forlans kontrakt sägs upp

Inters sport direktör Marco Branca har meddelat att man kommer säga upp Diego Forlans kontrakt. Forlan gjorde succé i VM 2010 men har sedan dess inte alls varit bra. Endast två mål på 22 matcher för Inter gör honom till en rejäl flopp. Han har nu kopplats ihop med en flytt till Internacional i Brasilien.
[Goal.com]

På SvenskaFans:

Diegos framtid är oviss

Ifjol lånade Atletico in Diego från Wolfsburg. En spelare som de nu vill köpa loss. Men enligt Atleticos sportchef Caminero så blir det ingen lätt uppgift då processen att låna in honom var väldigt långdragen då Wolfsburgs sportchef är svår att jobba med. – Vi har ingen makt i just det här fallet så vi får helt enkelt vänta och se hur det här utvecklas, säger Caminero
[Caminero: Vi kan bara vänta]

De Guzman följer Laudrup till Wales?

Michael Laudrup är ny tränare i Swansea och enligt Daily Star så ska han satsa på att ta med sig mittfälten Jonathan De Guzman från Mallorca. De Guzman ska enligt flera rykten vara sugen på att lämna klubben som åkte ur La Liga.
[Swanseas Silly Season]

Övrig media:

Vertonghen vill inte stanna i Ajax

Följetongen med Jan Vertonghen och Tottenham verkar inte göra några framsteg. Det är dessutom väldigt svårt att förstå vad det är som dröjer. Men Vertonghen är inte glad med situationen. – Att bli kvar i Ajax skulle kännas som ett slag i ansiktet. Alla säger att jag är redo för nästa steg men det är upp till klubbarna och agenterna, säger Vertonghen.
[Goal.com]

Dos Santos på väg bort från Spurs

Medan Vertonghen är angelägen att gå till Tottenham så är en annan spelare angelägen att lämna. Mexikanen Giovani Dos Santos. 23-åringen har inte alls lyckats i Tottenham och flera spanska klubbar ska vara intresserade av hans tjänster. Intresset är ömsesidigt. – Jag vill till Spanien. Tottenham försöker dock sälja mig för det dubbla dom köpte mig för, säger Dos Santos.
[SkySports]

FÖRMIDDAGENS UPPDATERING 09:00


Robin Van Persie tänker INTE förlänga med Arsenal
Igår kväll gick Van Persie ut på sin hemsida med en text där han föklarade sin kärlek till Arsenal och klubbens fans. Men berättade även att han insett att klubbens ambitioner inte matchar hans egna och därför har han bestämt sig för att inte förlänga sitt kontrakt med Arsenal. Då har alltså Van Persie mindre än ett år kvar på kontraktet och antingen så säljer Arsenal i sommar eller så tvingar man kvar honom ett år och släpper sedan honom gratis. Så vad händer nu? Jag tror minst tre klubbar kommer buda på Van Persie. Paris SG, Manchester City och Juventus.
[robinvanpersie.com]

På SvenskaFans:

Keene vill stanna i DIF

Djurgårdens inlånade anfallare James Keene har gjort succé med fem mål hittills och anfallaren säger sig vilja stanna i Djurgården om han får chansen. - Absolut. Det är långt bort och jag vill inte tänka för mycket på det, men tankarna finns där, helt klart, säger James Keene. Djurgården har en utköpsklausul på engelsmannen som man väntas använda.
[Keene: Kan absolut tänka mig stanna i DIF]

Handanovic klar för Inter
Inter har lite överraskande värvat den 28-årige målvakten från Udinese. Samir Handanovic. Prislappen är 11 miljoner euro och 50% av Davide Faraoni. Lite märkligt köp då inget tyder på att Julio Cesar kommer petas eller säljas. Även om brasilianaren börjar bli till åren. Ser vi ett målvaktsskifte i Inter i år?
[Udinese bekräftar: ”Handanovic klar för Inter]

Övrig media:

Isaksson till Turkiet?

Enligt Sportbladet är Andreas Isaksson nära en flytt till turkiska nykomlingen Kasimpasa. Han ska även ha förhandlat med storklubben Besiktas. Nykomligen Kasimpasa vill satsa och sägs erbjuda Isaksson en lön på cirka en miljon euro om året.
[Sportbladet]

Juve bekräftar: Lucio klar

Lucio har mer eller mindre varit klar för Juventus sedan han lämnade Inter. Men nu är det klart. 34-åringne är klar för två säsonger hos den gamla damen från Turin. – Jag är mycket glad för att få komma hit, ett nytt kapitel i mitt liv. Juventus har alltid ett bra lag och jag hoppas jag kan hjälpa till, säger Lucio.
[SkySports]

Robin Fredriksson2012-07-05 17:20:00
Author

Fler artiklar om Silly-bloggen