Koulibaly och Lukaku = Onana?

Koulibaly och Lukaku = Onana?

Med bara timmar kvar tills transferfönstret öppnar sig ryktesspridningen kring Chelsea med sällan skådat mått.

I jakten på en högpresterande bollmotare har nu Pochettino ställt in siktet på Inters målvakt Andre Onana. Och Pochettino, som är ett stort fan till den 27 år gamle målvakten från Kamerun, är beredd att satsa för att vinna.
Enligt The Sun är han villig att släppa både Romelu Lukaku samt Kalidou Kolibaly.

Ett annat brännhett rykte handlar om Brightons lysande stjärna Moises Caocedo som gjort succé i Brighton den här säsongen.  Prislappen ligger på £80 miljoner allt enligt CBS News. Här har även Arsenal visat stort intresse för den 22-årige equadorianen.  Så även Liverpool och Manchester United. Det kan bli en spännande dragkamp.

Och vi kan ju stanna kvar i Brighton och närmare
bestämt den mycket lovande engelska mittbacken Levi Colwill som var utlånad till Brighton förra säsongen. Han är bara 20 år, bofast i Englands U21 lag och startade i 17 matcher för det så framgångsrika Brighton.
Seagulls har lagt ett bud på £30 miljoner vilket Chelsea sa nej till enligt talkSPORT. Han har även haft som krav att få spela i A-laget nästa säsong. Där får han stångas mot bl a Thiago Silva, Trevor Chalobah, Wesley Fofana, Benoit Badiashie samt kanske 
även Kalidou Koulibaly. Självförtroendet verkar det inte vara  större fel på

Men vi lär få komma tillbaka till både den och massor med andra rykten och sanningar.

TV: Koulibalys första mål för Chelsea 
 

Sir Haze2023-06-12 14:45:00
Author

Fler artiklar om Chelsea